Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
24/05/2016 | 06:11 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Φάκελος ΕΑΒ: Η τύχη της “παίζεται” και όλοι “σφυράνε αδιάφορα”

Φάκελος ΕΑΒ: Η τύχη της

Από την ημέρα που το Militaire.gr αποκάλυψε μέρος του “Φακέλου ΕΑΒ”,με ντοκουμέντα από τις εσωτερικές έρευνες και ελέγχους που έχουν γίνει στην εταιρεία βουλευτές έχουν καταθέσει δυο ερωτήσεις για την ΕΑΒ.Παραδόξως καμία από τις δύο δεν έχει σχέση με τα ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε,αλλά κινούνται σε τελείως άλλες διαδρομές “φημών,κουτσομπολιού και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών”. Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι η προχειρότητα και η άγνοια που διακατέχει την πλειοψηφία των 300 της Βουλής σε θέματα άμυνας και αμυντικής βιομηχανίας. Δεν θα ήταν πρόβλημα όλα αυτά αν δεν έθεταν σε άμεσο κίνδυνο την τύχη της ΕΑΒ για την οποία όλοι κόπτονται.Τουλάχιστον έτσι δηλώνουν.Θα προτείναμε έναν περαιτέρω έλεγχο των πηγών πληροφόρησής τους.Ποτέ δεν βλάπτει. Και ακόμη καλύτερα θα ήταν να επιβεβαιώνουν όσα ρωτούν με έγγραφα. Τουλάχιστον εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.

Ως βοήθεια  στους βουλευτές που ενδιαφέρονται ειλικρινά πιστεύουμε για την τύχη της ΕΑΒ,ανασύρουμε από τον ογκοδέστατο φάκελο των εσωτερικών ερευνών στην ΕΑΒ μερικά ακόμη έγγραφα.Υπάρχουν πολλά ακόμη.Και δεν έχει γίνει έρευνα μόνο εντός της ΕΑΒ.Έρευνα γίνεται κι αλλού και μ΄ αυτή θα επανέλθουμε σύντομα.

Για όλα αυτά αναμένουμε κάποια αντίδραση της διοίκησης της ΕΑΒ,η οποία θέλουμε να πιστεύουε ότι δεν θ΄ αργήσει.Η τύχη της ΕΑΒ παίζεται “κορώνα-γράμματα” κι απ΄ ότι φαίνεται παίζονται και πολλά παιχνίδια.

Προς το παρόν λοιπόν η ενημέρωση του ΔΣ της ΕΑΒ από τη νομική υπηρεσία της εταιρείας.Χωρίς σχόλια,μόνο με έγγραφα. Λόγω του μεγέθους του κειμένου σήμερα το πρώτο μέρος και αύριο θα επανέλθουμε με τη συνέχεια. Οι βουλευτές έτσι κι αλλιώς όπως έχουμε όλοι μας διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια δεν προλαβαίνουν να διαβάζουν μεγάλα κείμενα. Ας μην τους βάλουμε κι εμείς δύσκολα.

ONEX1

ONEX2

ONEX3

ONEX4

ONEX5

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης