Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τόσκας κατά ΠΑΣΟΚ και Φώφης Γεννηματά! Το είδαμε κι αυτό…

Τόσκας κατά ΠΑΣΟΚ και Φώφης Γεννηματά! Το είδαμε κι αυτό...

Όλα γίνονται στην πολιτική. Ακόμη και να βγάζει ανακοίνωση κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Τόσκας απόστρατος τεθωρακισμένων,βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Προστασίας του Πολίτη,αλλά πιστός κάποτε στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο Τόσκας ήταν στην ομάδα στήριξης της Βάσως Παπανδρέου ,για θέματα άμυνας όταν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου “κάλπαζε” προς την εξουσία. Μόλις την κατέκτησε έγινε διευθυντής στο γραφείο του τότε ΑΝΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη απ΄ όπου αποχώρησε λίγο πριν ο Κορίνθιος πολιτικός αναβαθμιστεί σε ΥΕΘΑ. Οι λόγοι της αποχώρησης παρουσιάζονται διαφορετικά από το περιβάλλον των δύο ανδρών.

Μετά ο Τόσκας στράφηκε στην αριστερά η οποία σιγά ,σιγά …κάλπαζε κι αυτή προς την εξουσία. Έχοντας χρόνο πολύ μελέτησε πολλά βιβλία θεωρητικών της αριστεράς. “Έδεσε”  και με τον Νίκο Κοτζιά ,σήμερα ΥΠΕΞ της κυβέρνησης και κάπως έτσι βρέθηκε στην εκλόγιμη πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ,στα βουλευτικά έδρανα και τελικά στην υπουργική καρέκλα.

Στην Κουμουνδούρου πίστεψαν ότι είχαν κερδίσει τον “κράχτη” για τους στρατιωτικούς που θα έσπευδαν να ψηφίσουν αριστερά και τον “κόκκινο στρατηγό”. Προφανώς θα έχουν καταλάβει ότι η επιλογή σ΄ ότι αφορά τουλάχιστον στην προσέλκυση ψηφοφόρων στρατιωτικών ήταν ατυχέστατη.

Για να επιστρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ . Κατηγόρησε τον Τόσκα ότι έχει αφήσει χωρίς αστυνομική φρούρηση τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και εκείνος απάντησε ότι η Φώφη Γεννηματά ψεύδεται .Την καλεί μάλιστα να διαφυλάξει την αξιοπιστία της!

Πως τα φέρνει η ζωή και η πολιτική…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης