Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
13/04/2017 | 06:52 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τσουκαράκης vs Άδωνι και ο εισαγγελέας που πρέπει να καλέσει το πρόεδρο της ΠΟΕΣ

Τσουκαράκης vs Άδωνι και ο εισαγγελέας που πρέπει να καλέσει το πρόεδρο της ΠΟΕΣ

Θα δούμε την τηλεοπτική συζήτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη; Η απάντηση θα δοθεί μετά το Πάσχα.
Ο Αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ χθες είχε να αντιπαρατεθεί με τον Π.Πολάκη στη Βουλή. Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα δίνει χρόνο για να αποφασίσει αν θα δεχτεί να κάνει τη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ ή όχι.
Το Militaire θα το προσπαθήσει πάντως.

Το ενδιαφέρον μιας τέτοιας συζήτησης, αν τελικά γίνει, δεν θα ΄χει να κάνει μόνο με τα επιχειρήματα των δύο για το αν πρέπει και πως πρέπει να εκφράζονται δημοσίως για τα εργασιακά τους θέματα οι στρατιωτικοί. Οι απόψεις τους είναι γνωστές και νομίζουμε ότι και οι δύο δεν έχουν πρόβλημα να τις υποστηρίξουν. Ίσως κάπου να υπάρχει και κάποιο σημείο “επαφής” που δεν το έχουν εντοπίσει. Ειδικά ο κ.Γεωργιάδης ο οποίος πρέπει να ΄χει εξαιρετικά κακή πληροφόρηση.

Το ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μας είναι αυτό που στην ανοιχτή του πρόσκληση γράφει ο Α.Τσουκαράκης:”…να σας προσκομίσω το υλικό των αμετακλήτως καταδικασθέντων για ατιμωτικά αδικήματα ανθρώπων, που φέρεται να φορούν ακόμη τη στολή του ένδοξου Έλληνα στρατιωτικού, για τον οποίο δίδετε τιτάνιο αγώνα. Άλλωστε, θεωρώ ότι είστε υπέρμαχος της διαφάνειας και της καταπολέμησης της διαφθοράς”!

Ποιες είναι αυτές οι αποφάσεις, ποιους αφορούν και τι λένε;
Κι αν ο κ.Γεωργιάδης αποφασίσει να μην γίνει η συζήτηση δεν θα πρέπει κάποιος από τη Δικαιοσύνη να καλέσει τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ για να εξηγήσει τι εννοεί;

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου αυτό θα ΄χε ήδη γίνει. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης