Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Πρώτη Γραμμή
11/04/2017 | 17:12 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τσουκαράκης προσκαλεί Άδωνι Γεωργιάδη σε δημόσια συζήτηση στο Militaire!

Τσουκαράκης προσκαλεί Άδωνι Γεωργιάδη σε δημόσια συζήτηση στο Militaire!

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης προσκαλεί τον Αντιπρόεδρο και Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σε δημόσιο διάλογο. Προτείνει αυτός να γίνει μέσω μιας τηλεοπτικής συζήτησης στο Militaire.gr. Σ΄ ότι μας αφορά είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε μια τέτοια συζήτηση. Νομίζουμε ότι μόνο θετικά αποτέλεσματα θα ΄χει.

Το κείμενο-πρόσκληση του προέδρου της ΠΟΕΣ προς τον Αντιπρόεδρο και Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ:

Προς τον Αντιπρόεδρο και Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ,

κ. Άδωνι Γεωργιάδη

 

Αξιότιμε  κε Αντιπρόεδρε και Τομεάρχα της ΝΔ.

Με λυπεί το γεγονός ότι δύο άνθρωποι που εκπροσωπούν θεσμούς συνομιλούν διαδικτυακά, μέσω της έγκριτης δημοσιογραφικής ιστοσελίδας militaire.gr.

Σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι δια στόματός σας διημείφθη ότι φέρεται να είπα τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «προδότη». Η αναφορά και μόνο θεωρώ ότι είναι άκρως προσβλητική και χρήζει περαιτέρω διερευνήσεως. Όσα χρόνια σας γνωρίζω τυγχάνει να είστε ευθύς και άμεσος στους λόγους σας, να αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη που σας αναλογεί και να πράττετε πάντα με γνώμονα το δίκαιο και την αλήθεια, ακόμη και με αυτή την ιδιότητα του βουλευτού.

Υπό το ανωτέρω πρίσμα σας καλώ δημοσίως να μου γνωρίσετε, επίσης δημοσίως, πότε, πού και υπό ποιες συνθήκες είπα τον πρώην πρωθυπουργό της Χώρας, κ. Αντώνη Σαμαρά, «προδότη».

Θεωρώ, μάλιστα, ως την καλύτερη δημόσια απάντησή σας τη δημόσια συνομιλία μας στο φιλόξενο στούντιο του militaire.gr, προς το οποίο απευθύνω, δημοσίως, την πρόσκληση για αποδοχή, όποτε εσείς επιλέξετε, ώστε αφ΄ ενός να μου προσκομίσετε το υλικό από το οποίο θα προκύπτει αβίαστα η φράση που φέρεται ότι εκστόμισα σε βάρος του κ. Σαμαρά, αλλά και αφ΄ ετέρου να σας προσκομίσω το υλικό των αμετακλήτως καταδικασθέντων για ατιμωτικά αδικήματα ανθρώπων, που φέρεται να φορούν ακόμη τη στολή του ένδοξου Έλληνα στρατιωτικού, για τον οποίο δίδετε τιτάνιο αγώνα. Άλλωστε, θεωρώ ότι είστε υπέρμαχος της διαφάνειας και της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Λόγω της πολύχρονης γνωριμίας μας και του γεγονότος ότι δεν κρύβεστε, αναμένω με ενδιαφέρον την αποδοχή της προσκλήσεως και παραμένω διαθέσιμος για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης