Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή
11/04/2017 | 11:49 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τσουκαράκης προς Άδωνι Γεωργιάδη περί “προδοτών”: “Κάποιοι σας παραπλανούν”

Τσουκαράκης προς Άδωνι Γεωργιάδη περί

Ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με μήνυμά του στο twitter με το οποίο απαντούσε στο Militaire.gr έκανε λόγο για κάποιον ο οποίος φορά στολή και είπε προδότη τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο “κάποιος” που εννοεί ο κ.Γεωργιάδης ,είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης.

Μέσω του Militaire.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ απαντά:

Προς τον Αντιπρόεδρο και Τομεάρχη της ΝΔ,

Άδωνι Γεωργιάδη

Του

Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών,

Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη

Αξιότιμε κε Αντιπρόεδρε και Τομεάρχα της ΝΔ.

Πολλάκις το τελευταίο διάστημα έχετε αναφερθεί στο πρόσωπό μου, ως Συνταγματάρχη και Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, προφανώς γιατί κάτι ξέρετε που ίσως μου διαφεύγει και το οποίο θα σας παρακαλούσα δημοσίως να το καταθέσετε.

Αυτές τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε, τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, στη σκέψη όλων μας βρίσκεται η αγάπη και η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πάσχοντες, στους αδυνάτους και αδύναμους.

Με τη σκέψη αυτή, ανακαλώ στη μνήμη μου τις παλαιές εκείνες ημέρες, όταν και οι 2 μας ευρισκόμενοι στα στούντιο τηλεοπτικών σταθμών (SKAI, ANT1 και MEGA), εγώ με την ιδιότητα του Προέδρου (του τέως ΣΥΣΜΕΔ και νυν) ΠΟΕΣ και εσείς ως ευρισκόμενος σε κόμμα της αντιπολίτευσης, κατά την όμορφη συζήτησή μας off camera, ταυτιζόμασταν στα θέματα διεκδίκησης επίλυσης των προβλημάτων που διαχρονικά ταλανίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Τι άλλαξε από τότε; Γιατί κλείνετε τα αυτιά σας στις προσκλήσεις μας; Γιατί αφήνεστε και υιοθετείτε παραπλανητικές πληροφορίες ανθρώπων που φέρεται να έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για ατιμωτικά αδικήματα; Μην ταυτίζετε το όνομά σας μαζί τους.

Με εκτίμηση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης