Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
05/10/2016 | 19:57 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τι είπε ο Τσίπρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις μετά από δυο ώρες στο ΕΘΚΕΠΙΧ

Τι είπε ο Τσίπρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις μετά από δυο ώρες στο ΕΘΚΕΠΙΧ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti

Περίπου δυο ώρες έμεινε στο ΥΠΕΘΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, όπου διαχειρίστηκαν το σενάριο ενός Renegade. Δηλαδή ενός ύποπτου αεροσκάφους που κρίνεται ως απειλή.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ.

tsipras_kammenos5

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του Πρωθυπουργού από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την εξέλιξη της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2106», ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων:

«Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2016». Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω όλους εσάς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους όλων των κλάδων, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας και εκπληρώνετε επιτυχώς την αποστολή σας.

tsipras_kammenos1

Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

tsipras_kammenos4

Τόσο, εμείς, η πολιτική ηγεσία όσο και η φυσική σας ηγεσία έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντί σας, και μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.»

tsipras_kmmenos3

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης