Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
18/03/2016 | 21:36 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Τσίπρας θεωρεί δεδομένο ότι ο Καμμένος θα δεχτεί να βρεθεί “χρυσή τομή” στο θέμα Μουζάλα!

Ο Τσίπρας θεωρεί δεδομένο ότι ο Καμμένος θα δεχτεί να βρεθεί

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στις ΗΠΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά από τις Βρυξέλλες για “χρυσή τομή” στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Μουζάλα. Συμπέρασμα; Ο Μουζάλας δεν φεύγει και το ερώτημα είναι πως θα βρει τη “χρυσή τομή” ο Τσίπρας με τον Καμμένο.

Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει εξέφρασε την  πεποίθηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, από τις Βρυξέλλες.

Ποια ήταν η ερώτηση; Αν  ο Γιάννης Μουζάλας θα είναι αυτός που θα υλοποιήσει τη συμφωνία που επετεύχθη στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι “το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τον Γ. Μουζάλα σε αυτή την καθοριστική Σύνοδο, ήταν ζητήματα «δευτερευούσης σημασίας», τα οποία θα αντιμετωπιστούν στην ώρα τους”.

Και πρόσθεσε:

«Όλοι αντιλαμβάνεστε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν τα καλά τους και τις δυσκολίες τους», δήλωσε ο πρωθυπουργός και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή όταν θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Γ.Μουζάλα αλλά και του Π.Καμμένου. Αναμένει τον δεύτερο να επιστρέψει από τις ΗΠΑ για να χειριστεί το θέμα Μουζάλα. Δεύτερο συμπέρασμα που είναι βέβαια εκτίμηση; Ο Τσίπρας έχει ποντάρει σχεδόν με βεβαιότητα ότι ο Καμμένος θα κάνει πίσω στο θέμα του Μουζάλα και θα δεχτεί τη παραμονή του. Αν θα δικαιωθεί ή όχι θα το γνωρίζουμε σύντομα.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης