Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Το χάνουμε το Αιγαίο…πατριώτη”! “Άλωση” μέσω ΜΚΟ και τα χειρότερα έρχονται

Κάτι σοβαρό συμβαίνει με το Αιγαίο και καλό θα είναι να αρχίσει η κυβέρνηση να το κοιτάξει. Αν δεν είναι στο …κόλπο ασφαλώς. Όλα τα μηνύματα “φωνάζουν” ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν ενεργοποιήσει σχέδια για αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο,με την ελληνική κυριαρχία να εξασθενεί σημαντικά!

Οι Τούρκοι είναι δεδομένοι και γνωστοί για τις θέσεις,τις απόψεις και τις επιδιώξεις τους. Έχουν όμως όπως φαίνεται πλέον σημαντικούς “συμμάχους”. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν σταματά να μιλά για “κοινές περιπολίες” Ελλάδας-Τουρκίας . Τώρα τελευταία έχει αρχισει να προτείνει και…αυτονόμηση της Frontex,δυνάμεις της οποίας θα μπορούν -κατά την άποψή του- να επεμβαίνουν χωρίς την άδεια της ελληνικής κυβέρνησης, όπου θεωρούν ότι πρέπει να παρέμβουν!

Την ίδια στιγμή περίεργες ΜΚΟ εμφανίζονται στο Αιγαίο για να κάνουν…έρευνα και διάσωση! ΜΚΟ με εξοπλισμό…στρατιωτικών προδιαγραφών, με ταχύπλοα πλοία και …uav’s ανακοινώνουν ότι έρχονται στο Αιγαίο για να βοηθήσουν υποτίθεται στο θέμα “ανάσχεσης” των προσφυγικών ροών. Τι είναι αυτή η ΜΚΟ ,ποιον εκπροσωπεί και τι θέλει να κάνει το έχει ελέγξει κάποιος από την ελληνική κυβέρνηση;
Screen Shot 2015-12-12 at 08.11.47

 

Screen Shot 2015-12-12 at 08.12.03

Στον χάρτη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της moas.eu φαίνονται οι περιοχές όπου σκοπεύουν να κάνουν “έρευνα και διάσωση”.
Όπως αναφέρει η moas.eu ,έχει ξεκινήσει μια διεθνή εκστρατεία με τίτλο #OneMore. Έχει ως στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.Πως; Καλεί τους πολίτες των χωρών που δραστηριοποιείται να δωρίσουν…ένα ακόμη σωσίβιο για τους πρόσφυγες που περνούν το Αιγαίο! Μα το ζήτημα είναι να μην φθάνουν εκεί οι άνθρωποι.

Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια προσπαθεια να εμφανιστεί η Ελλάδα …αδύναμη να διαχειριστεί το Αιγαίο! Οι Ευρωπαίοι …φίλοι,εταίροι αλλά και δανειστές ίσως γι΄ αυτό επίτηδες έχουν αφήσει την Ελλάδα τελείως αβοήθητη στον “πόλεμο” του προσφυγικού. Η Ελλάδα πρέπει να εμφανιστεί αδύναμη στην διαχείριση του θέματος των προσφύγων στην θάλασσά της. Και μέσω των τραγικών απωλειών ανθρωπίνων ζωών στο Αιγαίο να πιεστεί για να δεχτεί πρώτα τις …ΜΚΟ και την υποτίθεται “ουδέτερη” Frontex ως …εγγυητές! Τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το “γκριζάρισμα” της περιοχής του Αιγαίου θα ΄ρθουν πιο εύκολα …

Το “γκρι” Αιγαίο εξυπηρετεί πολλούς και πολλά. Και πάνω απ΄ όλα όσους θέλουν να εκμεταλλευθούν τα ενεργειακά του αποθέματα, όσα κι αν είναι αυτά. Το “υπερταμείο” που μας έχουν φορέσει καπέλο οι δανειστες και πρώτα απ΄ όλα οι Γερμανοί δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλα παρά με υποθήκες ελληνικών περιουσιακών στοιχείων. Τα 50 δις εγγυήσεων που προβλέπει δεν μπορεί να μην περιλαμβάνουν τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας! Αυτό είναι προφανές. Δεν μαζεύονται διαφορετικά αυτές οι εγγυήσεις.

Συνεπώς τα…χειρότερα έρχονται και δεν θα ΄χουν να κάνουν με τα οικονομικά αλλά με τα εθνικά.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης