Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Το “φρενοκομείον η Ελλάς” οδεύει προς τον απόλυτο διχασμό! Τα γεγονότα που τρομάζουν

Το

Ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος είχε μιλήσει για “απέραντο φρενοκομείο” αναφερόμενος στην Ελλάδα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να τον επιβεβαιώσουμε! Όσο η πολιτική,κοινωνική,πολιτιστική και τέλος οικονομική κρίση στη χώρα βαθαίνει,αυτά που ζούμε,ακούμε και βλέπουμε δυστυχώς προκαλούν μόνο απόγνωση στους πολίτες, που αναζητούν έστω ένα έστω πρόσωπο που να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και τελικά κάποια ελπίδα ότι μπορεί και να τα καταφέρουμε. Μάταιος κόπος…

Τις τελευταίες ώρες το “απέραντο φρενοκομείο” ζει ξανά…μεγάλες στιγμές:

•Ένας πρώην υπουργός της “αριστερής” κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Πανεπιστημίου μάλιστα βγαίνει και καταγγέλει οτι ήθελαν να τον “βγάλουν από τη μέση” τρομοκράτες που έχουν σχέση με πολιτικούς!!! Το ΄γραψε λέει και σε μυθιστόρημα! Ο Γιάννης Πανούσης να θυμίσουμε ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στη πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επέλεξε να κάνει αυτές τις σοβαρές καταγγελίες όχι στη Δικαιοσύνη αλλά…στο Πρώτο Θέμα!!!

Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι έχει αρχίσει να διαβρώνει τα πάντα. Ακόμη ίσως και τα ποντιακά σωματεία ,κάποια από τα οποία έχουν μπει στη γωνία για να εξηγήσουν αν έχουν σχέσεις με την οργάνωση ,μετά τα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Μητσοτάκη. Ο 24χρονος που έχει συλληφθεί είναι μέλος ποντιακού σωματείου και κατηγορείται ότι σε συνεννοήση με τους χρυσαυγίτες οργάνωσε και καθοδήγησε την επίθεση κατά Κουμουτσάκου.

Τέσσερις μέρες μετά απο τα φρικτά επεισόδια στο Σύνταγμα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ αδυνατεί να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης που τους έχει όλους σε …κοντινά τηλεοπτικά πλάνα! Η ανασφάλεια που προκαλείται στους πολίτες από την ανικανότητα των αρχών δικαιολογημένη. Και το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για απλή ανικανότητα!

Ο υπουργός Εσωτερικών Π.Κουρουμπλής ανοιχτά μιλά για “στεγανά μεταξύ ΕΛΑΣ και Χρυσής Αυγής”. Παλιό το θέμα αλλά πάντα επίκαιρο. Και τουλάχιστον στην Αστυνομία συζητιέται και έστω για τα “μάτια του κόσμου” ερευνάται. Στις Ένοπλες Δυνάμεις ,μήπως μπορεί να μας πει κάποιος τι έχουν κάνει; Μετά από την …έρευνα -παρωδία που κράτησε μία εβδομάδα και από την οποία τίποτα φυσικά δεν προέκυψε , κανείς δεν ασχολείται και κανείς δεν τολμά να συζητήσει το θέμα. Γιατί;

Όλα αυτά συνθέτουν ένα κλίμα ακόμη πιο νοσηρό και επιβεβαιώνουν όσους απαισιόδοξα επισημαίνουν ότι τα χειρότερα ακόμη δεν τα΄ χουμε ζήσει. Το πιο άσχημο είναι ότι γίνεται σαφές πως αντί η κρίση και οι δυσκολίες της να μας οδηγούν σε μια πορεία ενότητας ,οδεύουμε ολοταχώς σ΄ έναν διχασμό που οι “ψευδοπατριώτες εθνικιστές φασίστες νεοναζί” εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο.

Βοήθειά μας….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης