Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
18/04/2017 | 05:55 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το “σούβλισμα” του Τσουκαράκη και το “πάρκο απόστρατων δεινόσαυρων”

Το “σούβλισμα” του Τσουκαράκη και το “πάρκο απόστρατων δεινόσαυρων”

Η θεματολογία των ημερών ήταν πολύ σοβαρή για να δώσει έστω και τον ελάχιστο χώρο στα όσα επιχειρούν κάποιοι να επιβάλλουν στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ελάχιστα ενδιαφέρουν οι προσωπικές και κομματικές φιλοδοξίες κάποιων λίγων -λιγότεροι από 20-  που δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και τη πειθαρχία στο στράτευμα.

Το θέμα της έκφρασης των στρατιωτικών για τα εργασιακά τους ζητήματα έχει εδώ και καιρό λυθεί και σύντομα ελπίζουμε ότι θα τακτοποιηθούν από τους Καμμένο και Βίτσα και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα στο χώρο της Εθνικής Άμυνας και της εξωτερικής πολιτικής για να ασχοληθούμε με κάποιους που προσπαθούν με το ζόρι να επιβάλλουν απόψεις που δεν έχουν θέση στις ΕΔ.

Μερικές μόνο επισημάνσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι αναγνώστες για να είναι ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στο “βαθύ παρασκήνιο”:

• Όσοι επιθυμούν να “σουβλίσουν” τον κ.Τσουκαράκη, πρόεδρο της ΠΟΕΣ και υποστηρίζουν ότι έχουν στοιχεία για να το κάνουν δεν έχουν παρά να τα δώσουν στην ιστοσελίδα που εδώ και μερικούς μήνες έχει στηθεί σχεδόν αποκλειστικά -υπάρχει κι άλλος- γι΄ αυτό το λόγο! Δεν καταννοούμε ,γιατί μέσω τρίτων ζητούν από το Militaire.gr να του δώσουν “στοιχεία” εναντίον του Τσουκαράκη! Και μάλιστα το ζητούν με τη μορφή …συμφωνίας την οποία το Militaire.gr ουδέποτε ζήτησε!!! Δεν θεωρούν αξιόπιστη την ιστοσελίδα που τους στηρίζει; Ή μήπως τα στοιχεία που έχουν δεν είναι αξιόπιστα;

•Είναι καιρός να καταλάβουν ότι ο χρόνος τελειώνει. Δεν θα μπορούν αιωνίως να κρύβονται πίσω από τα…προσωπικά δεδομένα,ούτε από νεαρούς φιλόδοξους πολιτευτές -δικηγόρους. Είναι αξιοπρόσεκτη η δικομανία τους και από άποψη κόστους. Χρόνο μάλλον διαθέτουν απεριόριστο.

•Το Militaire.gr δεν έχει και δεν πρόκειται να ΄χει καμία απολύτως κουβέντα μ΄ όποιον ζητά…ανταλλάγματα για δημοσιεύσεις. Δέχεται διαφημίσεις μόνο. Αν θέλουν να διαφημιστούν ευχαρίστως να τους ενημερώσουμε για το τιμολόγιό μας.

•Το Militaire.gr στο θέμα των Ενώσεων Στρατιωτικών έχει πάρει σαφή θέση εδώ και καιρό. Στηρίζει όποιον δεν θέτει σε κίνδυνο την πειθαρχία στο στράτευμα και είναι απέναντι σ΄ όποιον την θέτει σε κίνδυνο. Τόσο απλά. Οι ΕΔ δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα κι ας νομίζουν ακόμη κάποιοι κομματικοί μηχανισμοί ότι είναι …ιδιοκτησία τους. Δεν κατάλαβαν τίποτα από τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 και μάλλον θα εκπλαγούν ξανά και στις επόμενες εκλογές. Οι μηχανισμοί κάποιων κομμάτων στο χώρο της Εθνικής Άμυνας θυμίζουν…πάρκο δεινοσαύρων.

•Συμπέρασμα: Δεν ασχολείται ουδείς σοβαρός άνθρωπος στις ΕΔ μ΄ όλα αυτά. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα. Συνεπώς μην ενοχλείτε έχουμε πολύ δουλειά για να ασχοληθούμε με “παιδικές χαρές”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης