Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Το προσφυγικό και η απύθμενη υποκρισία των Ευρωπαίων έναντι της Ελλάδας!

Το προσφυγικό και η απύθμενη υποκρισία των Ευρωπαίων έναντι της Ελλάδας!

Το αυτομαστίγωμα έχει γίνει εθνικό μας σπορ τα τελευταία χρόνια. Πολλά τα λάθη μας σ΄ όλους τους τομείς και πληρώνουμε γι΄ αυτά. Αλλά τα προβλήματά μας δεν θα λυθούν μόνο με αυτοκριτική, ειδικά όταν αυτή “σκεπάζει” τις τεράστιες κι εγκληματικές ευθύνες των “πολιτισμένων” Ευρωπαίων! Αυτά ισχύουν και για το μεταναστευτικό…

Η υποκρισία των Ευρωπαίων είναι ασύλληπτη και επικίνδυνη. Την ίδια ώρα που έχουν ανοίξει τα πορτοφόλια τους για να βρουν και να δώσουν 3 δις στην Τουρκία που δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ από τα …45 εκατομμύρια ευρώ που έχουν πει ότι θα δώσουν στην Ελλάδα! Το αποκάλυψε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο Mega. Είπε κι άλλα για το μπάχαλο που λέγεται ΕΕ.

Είπε ότι η Ελλάδα ζητούσε μήνες πολλούς μηχανήματα δακτυλοσκόπησης τα οποία μόλις …προχθές εδέησαν να στείλουν!

Μίλησε για τη Frontex τα πλοία της οποίας απλά κάνουν…βόλτες στο Αιγαίο παρακολουθώντας πως το Λιμενικό και το ΠΝ κάνει διασώσεις.

Ας κάνουμε λοιπόν αυτοκριτική και μάλιστα αυστηρή για όσα έπρεπε να είχαμε κάνει και δεν κάναμε. Αλλά δεν μπορεί στη λογική του … “μένουμε Ευρώπη” να “αθωώνουμε” και να προστατεύουμε τους Ευρωπαίους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης