Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Το προσφυγικό επηρεάζει πλέον ακόμη και τις μεταθέσεις στρατιωτών!

Το προσφυγικό επηρεάζει πλέον ακόμη και τις μεταθέσεις στρατιωτών!

Το θέμα διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος φαίνεται ότι θα αγγίξει και τους στρατεύσιμους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr στις μεταθέσεις-τοποθετήσεις της τελευταίας ΕΣΣΟ που αυτές τις μέρες “βγαίνουν” αυτό “αποτυπώνεται”. Πολλές είναι οι τοποθετήσεις και οι μεταθέσεις σε περιοχές που λειτουργούν ήδη hot spots και κέντρα εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μεγάλο ποσοστό των στρατευσίμων που έχουν κριθεί ικανότητας Ι3 και Ι4 μετατίθενται σε περιοχές όπου υπάρχουν κέντρα προσφύγων.

Οι ανάγκες σε προσωπικό είναι μεγάλες,αλλά εξίσου σημαντικές είναι και οι ανάγκες των μονάδων του Στρατού Ξηράς.Κι αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει…

Για εκατοντάδες μεταθέσεις στρατιωτών από

μονάδες του Έβρου σε Άσυρρο-Διαβατά και Γιάννενα για να αναλάβουν το χτίσιμο και την φύλαξη των “HOT-SPOT Στρατοπέδων Συγκέντρωσης” κάνει λόγο σε ανκοίνωσή του και το Δίκτυο Ελέυθερων Φαντάρων.

Όπως αναφέρει “για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού στρατού, φαντάροι φεύγουν με φύλλα πορείας από μονάδες της  παραμεθορίου και στέλνονται να αναλάβουν υπηρεσία Άμισθου Δούλου και Πραιτοριανού στα  HOT-SPOT Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων 350 στρατιώτες μετακινούνται από μονάδες του Έβρου σε Άσυρρο-Διαβατά και Γιάννενα για να αναλάβουν το χτίσιμο και την φύλαξη των HOT-SPOT Στρατοπέδων Συγκέντρωσης!

Το γεγονός ότι απογυμνώνονται από το προσωπικό τους οι μονάδες της παραμεθορίου από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που μέχρι πρόσφατα έθιγε θέμα χαμηλής επάνδρωσης προκειμένου να απαιτήσει την αύξηση της στρατιωτικής θητείας συνδυάζεται με τη διαπίστωση του ποιος είναι ο σύγχρονος εχθρός του ελληνικού κράτους και του στρατού τους”,καταλήγει η ανακοίνωση.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης