Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
13/07/2017 | 08:54 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το “πρέσινκ” σε Αρχηγούς για νέο κόμμα προκαλεί νεύρα στον ΣΕΕ!

Το

Ενοχλημένος πολύ εμφανίζεται μ΄ ένα άκρως επιθετικό του κείμενο ο κ.Νικόλαος Στρατιδάκης ,απόστρατος αξιωματικός ΠΝ και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, για το ρεπορτάζ του Militaire.gr σχετικά με την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν “στρατιωτικό κόμμα”.

Ο κ. Στρατιδάκης μας …επιπλήττει γιατί όπως λέει υπάρχει “στρατιωτικό κόμμα”, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Αναφέρεται και στο ρεπορτάζ του Militaire.gr  αλλά μάλλον δεν το πρόσεξε.

Διαμαρτύρεται γιατί δεν καλούν μέλη του να πουν τις απόψεις τους.

Να πληροφορήσουμε τον κ.Στρατιδάκη πως έχουμε να λάβουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση,δελτίο Τύπου, ενημέρωση,οτιδήποτε τέλος πάντων για οποιαδήποτε δραστηριότητα του ΣΕΕ όχι μήνες, αλλά χρόνια!!!

Συνεπώς τις διαμαρτυρίες του ας τις εκφράσει πρώτα απ΄ όλα  στα εσωτερικά όργανα του κόμματος.

Για την επιτυχία του εγχειρήματος του ΣΕΕ είμασταν εξαιρετικά προσεκτικοί και ευγενικοί. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το ύφος του κειμένου που διακινεί στο διαδίκτυο. Το αποδίδουμε στον εκνευρισμό του και το προσπερνάμε.

Καλή συνέχεια στον ΣΕΕ…

ΥΓ. Για το ποιος μας λέει τι, όπως είναι κατανοητό δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε την περιέργεια του κ. Στρατιδάκη. Αν μιλά με συναδέλφους του απόστρατους είναι βέβαιο ότι θα του αναφέρουν όσα γράφτηκαν στο ρεπορτάζ του Militaire.gr κι άλλα που δεν γράφτηκαν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης