Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
09/03/2016 | 14:34 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Το ΠΟΤΑΜΙ απαντά στους ΣΣΑΣίτες ρίχνοντας “λάδι στη φωτιά”!

Το ΠΟΤΑΜΙ απαντά στους ΣΣΑΣίτες ρίχνοντας

Το Ποτάμι ,μέσω του Συντονιστή του Τομέα  Άμυνας Γιώργου Τσιτσιλιάνου απαντά στους ΣΣΑΣίτες για τις αντιδράσεις τους σχετικά με σκέψεις και προτάσεις που ακούστηκαν περί κλεισίματος της ΣΣΑΣ. Η ανακοίνωση του κόμματος αποδίδει τις οργισμένες αντιδράσεις σε “συναισθηματική φόρτιση” ,κάνει λόγο για υπεροψία και συντεχνιακά συμφέροντα.

Το πλήρες κείμενο:

Αγαπητοί μας και αξιόλογοι συνάδελφοι απόφοιτοι της ΣΣΑΣ ,

To μακροσκελές κείμενο του προέδρου των αποφοίτων της ΣΣΑΣ που κυκλοφόρησε στην                    δημοσιότητα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένο και διακατέχεται από  μεγάλη υπεροψία .

Με τις << οργισμένες >> αυτές αντιδράσεις δείχνει ότι μάλλον κόπτεται περισσότερο για             συντεχνιακά συμφέροντα παρά για το γενικότερο καλό των ΕΔ και της χώρας.

Είναι εμφανής η αδυναμία επιχειρημάτων που να αντέχουν σε σοβαρή κριτική στην σημερινή κατάσταση της Ελληνικής κοινωνίας .

Το Ποτάμι ενδιαφέρεται για μία ουσιαστική συζήτηση τόσο επί της συγκεκριμένης πρότασης , όσο και επί των άλλων προτάσεων που εντάσσονται μέσα στο πνεύμα της αναδιοργάνωσης των ΕΔ από μηδενική βάση σε συνδυασμό με την βιωσιμότητα της Αμυντικής Βιομηχανίας  έτσι ώστε αυτές να καταστούν σύγχρονες και αποτελεσματικές και βεβαίως εντός των αντοχών της Ελληνικής οικονομίας.

Ο Τομέας Άμυνας του Ποταμιού τολμά να εκφράσει την άποψή του για τις ΕΔ την στιγμή που τα άλλα κόμματα κωφεύουν λόγω πολιτικού κόστους και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως.    Καλεί δε  όλους τους πολιτικούς φορείς να καθήσουν σε ένα τραπέζι και να συμφωνήσουν για την χάραξη μίας εθνικής στρατηγικής για την  αμυντική θωράκιση της χώρας .

Με εκτίμηση σε όλους τους αξιόλογους συναδέλφους μας της ΣΣΑΣ

Γιώργος Τσιτσιλιάνος

Συντονιστής Τομέα Άμυνας στο Ποτάμι

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης