Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
20/11/2017 | 12:04
Militaire News

Το νέο Honda Civic Type R “Καλύτερο Αυτοκίνητο Επιδόσεων” για τις γυναίκες

Το νέο Honda Civic Type R

 Το νέο Honda Civic Type R κέρδισε στην κατηγορία “Καλύτερο Αυτοκίνητο Επιδόσεων”, στον διαγωνισμό παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για γυναίκες. Αυτός ο διεθνής θεσμός βραβείων είναι μοναδικός, καθώς την κριτική επιτροπή απαρτίζουν μόνον εκπρόσωποι γένους θηλυκού.

   Η τελευταία διάκριση του Civic Type R έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά βραβείων που έχει ήδη αποσπάσει το 2017, με πρώτο και καλύτερο το “Best Hot Hatch” από το Auto Express τον Ιούνιο και το “Best Import Compact Sports Car” από το περιοδικό Sport Auto τον περασμένο μήνα.

   Το νέο Type R έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απολαυστική οδηγική εμπειρία. Ο δίλιτρος κινητήρας VTEC TURBO έχει βελτιστοποιηθεί και τώρα αποδίδει 320 ίππους αρκετά για να επιταχύνουν το όχημα από 0 στα 100χλμ/ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα μέχρι την τελική ταχύτητα των 272 χλμ/ώρα.

   Οι φετινοί νικητές του θεσμού κρίθηκαν από την ψηφοφορία 25 συντακτών αυτοκινήτου, γένους θηλυκού, από 20 διαφορετικές χώρες. Η αρχική λίστα περιλάμβανε 420 αυτοκίνητα που γρήγορα περιορίστηκε στα 60 επικρατέστερα. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, όπου κρίθηκαν οι νικητές κάθε κατηγορίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης