Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
05/12/2016 | 18:01 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το μπουζούκι του πιτσιρικά στο Καστελόριζο για όσους προτίμησαν ξανά …το Κολωνάκι

Το μπουζούκι του πιτσιρικά στο Καστελόριζο για όσους προτίμησαν ξανά ...το Κολωνάκι

Η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής δεν έγινε τελικά στο Καστελόριζο! Συνεδριάζει μόνο στην Αθήνα είπε ο  πρόεδρός της που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Εκπρόσωποι άλλων κομμάτων με πολιτικούς που μας “φορτώθηκαν” την εποχή του Σημίτη και άλλους που έχουν να κάνουν με τη ΝΔ ,είπαν όχι στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας είτε επειδή “είναι επικοινωνιακό σόου του Καμμένου”,είτε γιατί “δεν πρέπει να προκαλούμε τους Τούρκους”.

Όλα αυτά καλύπτονται από τη δήλωση “η Εθνική Άμυνα χρειάζεται σοβαρότητα” η οποία είναι μια καραμέλα που την θυμούνται οι χρεοκωπημένοι πολιτικά πολιτικοί μας οταν τους βολεύει.

Έγινε τελικά μια επίσκεψη Καμμένου, μαζί με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του ελληνικού Κοινοβουλίου, μετέβησαν στη Ρω, τη Στρογγύλη και τη Μεγίστη, προκειμένου να ενημερωθούν από τους Διοικητές και να αποκτήσουν εικόνα για την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων στις πιο ακριτικές περιοχές.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη  δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  “θα πρέπει η σκέψη όλων των Ελλήνων να βρίσκεται εδώ στο Καστελλόριζο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στον Έβρο και σε όλες τις Μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στους πιλότους μας, που προστατεύουν τον εναέριο χώρο μας, στους κυβερνήτες των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα, στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που θα κάνουν γιορτές μακριά από τις οικογένειες τους, αλλά στη μεγάλη οικογένεια της Ελλάδας”.

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη:

14

kammenos_vitsas

kammenos

9-1

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης