Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Πολιτική
06/03/2016 | 12:10 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Το εξώφυλλο του Spiegel για την Ευρώπη “φρούριο” της Μέρκελ! Όλα τα κάστρα πέφτουν…

Το εξώφυλλο του Spiegel για την Ευρώπη

Όταν ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ως υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ είχε μιλήσει για την “γριά Ευρώπη”, μας είχε κακοφανεί! Ήταν ακόμη η εποχή που όλοι είχαμε πιστέψει ότι η ενωμένη Ευρώπη ήταν ένα όραμα που μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Μια Ενωμένη Ευρώπη που θα γινόταν το αντίβαρο στην μεγάλη αμερικανική υπερδύναμη και στην ανερχόμενη Ρωσία. Μια ΕΕ που με γνώμονα τον πολιτισμό και την ιστορία της θα καθόριζε τις εξελίξεις ,θα είχε λόγο ,άποψη και παρέμβαση.

Ο Ράμσφελντ δυστυχώς δικαιώθηκε. Η Ευρώπη  γέρασε και η Ενωμένη Ευρώπη είναι σχεδόν νεκρή. Για την ακρίβεια και για να αφήσουμε και λίγο τις ευγένειες είναι ένα βήμα πριν εκτελεστεί! Οι Γερμανοί και από κοντά οι δορυφόροι τους καταστρέφουν για τρίτη φορά την Ευρώπη.

Το εξώφυλλο του Spiegel με το φρούριο της Μέρκελ τα λέει όλα. Δεν έχει καταλάβει ότι κανένα φρούριο δεν είναι απόρθητο.

Ο Έλληνας Επίτροπος για την Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος στην πρώτη ομιλία που είχε κάνει αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του είχε προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να οδηγηθεί σ΄ αυτή τη λογική . Μέσα σε λίγους μήνες η πραγματικότητα τα “τείχη” και οι “φράχτες” έχουν αρχίσει να υψώνονται.Κάποιοι κάνουν χρυσές δουλειές ήδη…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης