Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τα “παπαγαλάκια” Ερντογάν δημοσιεύουν φωτό του αμερικανού πρέσβη με πραξικοπηματία!

Τα

Το καθεστώς Ερντογάν παίζει το χαρτί του αντιαμερικανισμού και του “ξένου δάκτυλου” στην υπόθεση της απόπειρας πραξικοπήματος,όλο και πιο δυνατά.Προσπαθώντας να πιέσει τις ΗΠΑ για την έκδοση του Φ.Γκιουλέν τον οποίο θεωρεί βασικό υπαίτιο για την προσπάθεια ανατροπής του,ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους.Σ΄αυτή τη προσπάθεια χρησιμοποιεί όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ που διαθέτει .Οι προσκείμενες στον Ερντογάν εφημερίδες δημοσιεύουν σήμερα φωτογραφία η οποία προέρχεται από κάποιο καφέ της Κωνσταντινούπολης και δείχνει τον αμερικανό πρέσβη John Bass να είναι μαζί μ΄ έναν από τους αξιωματικούς που έχουν συλληφθεί για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Η φωτογραφία που προέρχεται μάλλον από κάμερα ασφαλείας,σύμφωνα με τα δημοσιεύματα,αποδεικνύει ότι ο αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε με τον αξιωματικό μία ημέρα πριν από την εκδήλωση του πραξικοπήματος.

Οι σχέσεις Ουάσινγκτον-Άγκυρας άρχισαν να γίνονται προβληματικές από το καλοκαίρί του 2013 και την επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ.Από τότε ο Ερντογάν αντιμετωπίζει διαρκώς προβλήματα ,τα οποία αποδίδει αποκλειστικά σε “αμερικανική παρέμβαση”. Η Ουάσινγκτον έχει ενοχληθεί από την αλαζονική συμπεριφορά του Ερντογάν.

Πολλά θα κριθούν στο επικείμενο ταξίδι του αμερικανού ΥΠΕΞ Τζον Κέρι στην Άγκυρα.Είναι βέβαιο ότι ο Ερντογάν “παίζει” και διαπραγματεύεται.Μην τον υποτιμούμε.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι που κάνει θα του βγει κιόλας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης