Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
03/08/2017 | 22:03
Militaire News

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση της ΠΟΕΣ με τη Φώφη Γεννηματά

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση της ΠΟΕΣ με τη Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Η συνάντηση έγινε λίγες ημέρες πριν έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, με το οποίο θα ρυθμιστούν οριστικά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συλλογική έκφραση των στρατιωτικών.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στη συνάντηση. Η Φώφη Γεννημάτα ήταν και ΑΝΥΕΘΑ και δεν έχει δικαίωμα στην “παραπλάνηση” . Το αναφέρουμε ,γιατί κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ είχαν σπεύσει να της παρουσιάσουν και μια “άλλη ομοσπονδία”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣ  “η συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά τη συνάντηση κινήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ διαπιστώθηκε η λεπτομερής γνώση της κας Προέδρου για τα ζητήματα των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

Η αντιπροσωπεία ενεγχείρησε στην κα Πρόεδρο υπόμνημα με θέματα που χρήζουν νομοθετικών παρεμβάσεων, ανέδειξε την προσπάθεια παραπλάνησης της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και δόθηκε η υπόσχεση και από τις 2 πλευρές για συνέχιση των επαφών στο προσεχές διάστημα”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης