Υποστηριξε το militaire

Τι δήλωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή των ΕΔ στο προσφυγικό

Militaire News

Τα εύσημα στο προσωπικό των ΕΔ για την συμβολή του στην διαχείριση του προσφυγικού έδωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις από το Γ΄ΣΣ,όπου παρακολούθησε μέρος της άσκησης «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 2016»,ο Α/ΓΕΕΘΑ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την βοήθεια που παρέχουν οι ΕΔ.Είπε ότι μόνο θετικά σχόλια γίνονται όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παγιωθεί η άποψη ότι οι ΕΔ πρέπει να αναλάβουν αποκλειστικά τη διαχείριση αυτού του δύσκολου θέματος.

Η άσκηση GORDIAN KNOT 2016

Το Ελληνικό Στρατηγείο Ταχείας Αναπτύξεως της Συμμαχίας (NRDC-GR) διεξήγαγε την άσκηση «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 2016» (GORDIAN KNOT 2016) από 08 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου 2016, άσκηση η οποία αποτελεί την κύρια ετήσια εκπαιδευτική δραστηριότητα του NRDC-GR. Συνιστά στάδιο μίας σημαντικής προσπάθειας Διοίκησης και Προσωπικού για την αναβάθμιση της δομής του Στρατηγείου σε Διακλαδικό Στρατηγείο Δυνάμεων με σκοπό την προετοιμασία και εκπαίδευση του προσωπικού για την δυνατότητα ανάληψης αποστολής στο πλαίσιο μελλοντικών αποφάσεων της Ηγεσίας

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης