Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τι έγραψε στο twitter για τους “παραιτηθείτε” ο Καμμένος

Τι έγραψε στο twitter για τους

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μπορεί να βρίσκεται στις Βρυξέλλες,αλλά το μυαλό του είναι στην συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” που έχει προγραμματιστεί το απόγευμα.Επέλεξε τον γνωστό τρόπο για να παρέμβει,το twitter.Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι από την απόλυτη εθνική παρακμή της Μυκόνου.Παραλία,ξαπλώστρα και τιμοκατάλογος της ντροπής για άσημους νεόπλουτους που νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Ο Καμμένος γράφει:

kammenos_paraitithite

Καλά όλα αυτά,αλλά θα πρέπει και ο ΥΕΘΑ και η υπόλοιπη κυβέρνηση ότι ανάμεσα στον κόσμο που θα συγκεντρωθεί το απόγευμα θα βρίσκονται και κάποιοι πραγματικά απογοητευμένοι από την 18μηνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Έχουμε πάρει θέση για τους “Παραιτηθείτε”,διαφωνούμε με λογικές που δεν προτείνουν τίποτα νέο παρά μία από τα ίδια.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και την υπόλοιπη ισοπέδωση.

Την συγκέντρωση θα σπεύσουν πολλοί να την εκμεταλλευθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αδιάφορο για τον κόσμο που θα κατέβει όχι επειδή πιστεύει ή θέλει να παραιτηθεί η κυβέρνηση,αλλά επειδή δεν έχει άλλο τρόπο να δείξει ότι δεν αντέχει άλλα βάρη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης