Υποστηριξε το militaire
Θητεία
24/09/2017 | 06:14 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τιμητική άδεια σε στρατιώτη επειδή έχει “ωραίο χαμόγελο”!

Τιμητική άδεια σε στρατιώτη επειδή έχει

Διοικητής μονάδας του στρατού έδωσε τιμητική άδεια σε στρατιώτη του επειδή “είχε ωραίο χαμόγελο”! Η είδηση κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συνάδελφο δημοσιογράφο, πολύ σοβαρή και έμπειρη,της οποίας ο στρατιώτης είναι συγγενής! Δεν το έγραψε με κακή διάθεση και το ερώτημα που θέτει για το “πόση τρέλα μπορεί να κουβαλάει ο άνθρωπος” έχει γραφτεί επίσης με θετική πρόθεση. Υπάρχει και  η “ωραία τρέλα” στην Ελλάδα.

Κάτω από τη δημοσίευση της συναδέλφου υπήρξαν πάρα,μα πάρα πολλά σχόλια. Άλλα θετικά για την ανθρώπινη πλευρά του διοικητή κι άλλα αρνητικά ,γιατί ο λόγος που επικαλέστηκε για να δοθεί η τιμητική άδεια δεν είναι και τόσο υπηρεσιακός. Ας συνταχθούμε με τους πρώτους που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στον άνθρωπο που έχει δικαίωμα κάποιες φορές να κάνει το “κάτι άλλο”. Έτσι κι αλλιώς πολύ “μαυρίλα” έχει πέσει παντού και ίσως το χαμόγελο ενός στρατιώτη να αξίζει και μια τιμητική.

Για όσους βλέπουν το θέμα καθαρά υπηρεσιακά να σημειώσουμε ότι σε μία από τις πρώτες συναντήσεις που είχε ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής με στελέχη του στρατού, το τελευταίο πράγμα που τους ζήτησε αποχωρώντας από την αίθουσα της συνάντησης ήταν να του “χαρίσουν ένα χαμόγελο”. Το έκαναν μάλλον έκπληκτοι. Όχι άδειες δεν έδωσε ο Α/ΓΕΣ…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης