Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
05/01/2016 | 19:22 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Τα golden boys του υπουργείου Οικονομικών δεν σέβονται τίποτα! Τι έκοψαν από τις ΕΔ-Έγγραφο

Τα golden boys του υπουργείου Οικονομικών δεν σέβονται τίποτα! Τι έκοψαν από τις ΕΔ-Έγγραφο

Κάποιοι έχουν μιλήσει για “τρόϊκα εσωτερικού” . Η οποία είναι πιο ακραία και από την “τρόϊκα εξωτερικού” . Και είναι σίγουρα πιο σκληρή έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων και γενικώς με ότι έχει με το ΥΠΕΘΑ.

Οι “εγκέφαλοι” του υπουργείου Οικονομικών λοιπόν ,τα “golden boys” της πλατείας Συντάγματος, για τα οποία ο Τσακαλώτος βρήκε 108 εκατομμύρια για να τους δώσει ως “επιβράβευση” της σκληρής εργασίας τους, “κατέβασαν” κι άλλη φοβερή ιδέα για να …σωσουν την ελληνική οικονομία. Ποια είναι αυτή;

Με ερμηνευτική εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους ,γίνεται γνωστό ότι τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων που συμμετέχουν σε αποστολές του εξωτερικού ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ πλέον αποζημίωση!

Θα λαμβάνουν αποζημίωση μόνο όταν το πλοίο τους θα είναι δεμένο σε κάποιο λιμάνι του εξωτερικού, αλλά όχι όταν το πλοίο πλέει και επιχειρεί στη θάλασσα.

Κάποιος είναι ώρα πρέπει να κατέβει στο Σύνταγμα και να πει δυο λόγια και στον Τσακαλώτο και στους …επιτελείς του. Το όνομά του είναι Πάνος Καμμένος ,είναι ΥΕΘΑ και ως απόφοιτος της Λεοντείου ,μιλά πολύ καλά και γαλλικά και … “γαλλικά”. Θα πρέπει να τραβήξει αυτιά για να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Επιπλέον θα πρέπει να καταλάβει ότι εκείνος εκτίθεται όταν πίσω από την πλάτη του οι γραφειοκράτες του υπουργείου Οικονομικών λαμβάνουν τόσο σοβαρές αποφάσεις για το προσωπικό των ΕΔ.

Δείτε ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝ για το θέμα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης