Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή
08/07/2017 | 10:41 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τα “συνδικαλιστικά κόλπα” στις Ένοπλες Δυνάμεις και η “χοντρή κυρία”

Τα

Η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας είναι κάτι που χαρακτηρίζει όσους βρίσκονται σε πανικό και όσους αρνούνται να αποδεχτούν την ήττα και το άδικο ενεργειών τους. Συνήθως όσοι έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν διστάζουν να φθάσουν μέχρι τ΄ άκρα. Όλα τα παραπάνω έχουν σχέση με την εμμονή κάποιων να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο στράτευμα.

Η υπόθεση της ΠΟΕΣ και της επιχείρησης διακοπής της λειτουργίας της λίγες ημέρες πριν ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με σχετικό νόμο έχει καταντήσει μίζερη καθημερινότητα με πρωταγωνιστές πολλούς και διάφορους. Μεταξύ αυτών και “δημοσιογράφοι” το πάθος των οποίων δεν έχει να κάνει με την αλήθεια προφανώς!

Όπως και να ΄χει η ιστορία φθάνει στο τέλος της. Πολλοί βιάστηκαν να προκαταλάβουν ακόμη και τη δικαιοσύνη, την οποία σε πολλές φάσεις αυτής της ιστορίας χρησιμοποίησαν. Όπως λένε και οι Αμερικανοί αναφερόμενοι στο μπάσκετ βέβαια “το παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία”.Η κόρνα της λήξης δηλαδή, για να μην παρεξηγηθούμε… Σε λίγες μέρες θα συμβεί και στην “συνδικαλιστική περιπέτεια” που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν στις ΕΔ.

Όταν τα πνεύματα θα ηρεμήσουν έχουμε πολλά ευτράπελα να γράψουμε για τους υπουστηρικτές της διάλυσης της ΠΟΕΣ. Ειδικά για κάποιους βουλευτές που όπως αποδεικνύεται λειτουργούν με αποκλειστικό κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον! 

Η ΠΟΕΣ με ανακοίνωσή της τοποθετεί το θέμα στη πραγματική του βάση σ΄ ότι έχει να κάνει με το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ. Την προσπάθεια ορισμένων να εξασφαλίσουν δικαστική απόφαση …απαγόρευσης της ΠΟΕΣ!

Η ανακοίνωση και τα σχετικά έγγραφα:

Το τελευταίο 2ήμερο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από διάφορες ιστοσελίδες (μεταξύ των οποίων και κάποιες που διαχειρίζονται, δυστυχώς, συνάδελφοί μας) αήθη ψέματα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ενέργεια η οποία, προφανώς, εντάσσεται στο γενικό σχέδιο της παραπληροφόρησης και της δημιουργίας σύγχυσης και εντυπώσεων, προκειμένου να εκπέσει το δικαίωμα των στρατιωτικών στο “συνεταιρίζεσθαι”.

Τα δημοσιεύματα επικαλούνται  προφανώς, ανακοίνωση, ότι η Ομοσπονδία μας έχασε τη δικαστική μάχη, ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών, που σύρθηκε από την ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία – σφραγίδα, η οποία αιτήθηκε την έκδοση προσωρινής διαταγής, προκειμένου η Ομοσπονδία μας να πάψει να μιλά, να ακούγεται, να αλληλογραφεί, να συμμετέχει κλπ 

Επειδή στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει χειρότερες ενέργειες, στην προσπάθεια κάποιων να αναιρεθεί το δικαίωμά μας στο συνεταιρίζεσθαι, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η Π.Ο.Ε.Σ. ιδρύθηκε το 2013, ζει, αναπτύσσεται, δραστηριοποιείται, θα ζήσει, θα αναπτυχθεί και θα συνεχείσει να δραστηριοποιείται, μέσα σε ενωτικό πνεύμα από τις 30 και πλέον πρωτοβάθμιες ενώσεις – μέλη της και αυτές που σύντομα θα ενταχθούν στο δυναμικό της.

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ενωμένη και δυνατή η πλειοψηφούσα δύναμη, θα αντιμετωπίσει τη πληθώρα των δικαστηρίων που βρίσκονται μπροστά μας, για τα οποία η μόνη υπεύθυνη είναι μια ισχνή μειοψηφία, η οποία είδε φως και μπήκε, χρηματοδοτούμενη ή μη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης