Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
21/12/2016 | 21:22
Militaire News

Τα νέα “παράθυρα” του Militaire!

Τα νέα

Ίσως να παρατηρήσατε κάποιες μικρές αλλαγές στην πρώτη σελίδα του Militaire.gr. Η πρώτη έχει να κάνει με την προσθήκη έξι ακόμη θεμάτων, ακριβώς κάτω από τα πρώτα θέματα. Όσο περνά ο χρόνος, η πληροφόρησή μας γίνεται περισσότερη χάρη σ΄ εσάς που αποτελείται την καλύτερη πηγή μας.  ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ,ονομάσαμε αυτά τα έξι νέα “παράθυρα”, γιατί εκεί θα βρίσκεται θέματα που κρίνουμε ότι πρέπει να μένουν στην πρώτη σελίδα περισσότερο, λόγω της σημασίας τους.

Η δεύτερη είναι η προσθήκη της κατηγορίας ΚΨΜ! “Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας”…Κρατάμε το ψυχαγωγία, γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι κάτω από τη στολή και τα γαλόνια υπάρχουν άνθρωποι. Επίσης η προσθήκη κρίθηκε απαραίτητη, γιατί πάρα πολλοί στρατιωτικοί ασχολούνται με τη συγγραφή,τη ζωγραφική και πολλές άλλες τέχνες. Πρέπει να τους γνωρίσουμε.

Στην ψυχαγωγία θα εντάξουμε, τα βιβλία,τον κινηματογράφο, το θέατρο, την έξοδο για διασκέδαση αλλά και τον αθλητισμό. Τον οποίο θα τον προσεγγίζουμε μ΄ ένα διαφορετικό τρόπο.

Ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι. Γι΄ αυτό και οι παρατηρήσεις σας είναι αναγκαίες.

Επίσης προστέθηκε στην κορυφή της πρώτης σελίδας η κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ στην οποία μπορείτα να παρακολουθήσετε όλες τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο Militaire.gr.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης