Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τα κόμματα αρνούνται να καταλάβουν ότι το προσφυγικό είναι πια εθνική απειλή

Τα κόμματα αρνούνται να καταλάβουν ότι το προσφυγικό είναι πια εθνική απειλή

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του ΑΠΕ για το πως είδαν στη ΝΔ τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σε πιάνει απελπισία!Το ίδιο προφανώς θα συμβεί και με τα ρεπορτάζ που θα προκύψουν από τις διαρροές των άλλων κομμάτων. Όλα κάνουν …αποτίμηση κομματικού κέρδους και ζημιών από την σύσκεψη για το προσφυγικό!

Οι διαρροές της ΝΔ λοιπόν αναφέρουν:

“Στην αποτίμηση των αποτελεσμάτων της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών προχώρησαν στη ΝΔ καταλήγοντας στο πολιτικό συμπέρασμα πως “σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός είναι πιο εξασθενημένος και σίγουρα ενισχυμένη είναι η ΝΔ”.

Πηγές της ΝΔ επεσήμαναν πως “ο Αλέξης Τσίπρας για περίπου 8 ώρες δέχθηκε σκληρή κριτική, κυρίως, αλλά όχι μόνο, για τη σημερινή κατάσταση” ενώ υπενθύμιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που από την αρχή επεδίωξε την πραγματοποίηση της σύσκεψης αυτής πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν πως “ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση οδηγήθηκαν να δεχθούν τις περισσότερες προτάσεις της ΝΔ στο μεταναστευτικό.”

Το θέμα του προσφυγικού έχει λάβει διαστάσεις εθνικής απειλής. Φαίνεται όμως ότι τα ελληνικά κόμματα αρνούνται να το καταλάβουν…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης