Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΣΤΡΑΤΟΣ
13/06/2016 | 07:00 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Συνελήφθη να κλέβει και μετατέθηκε στο ΓΕΣ! Το “ου κλέψεις” δεν ισχύει στις ΕΔ;

Συνελήφθη να κλέβει και μετατέθηκε στο ΓΕΣ! Το

Φαίνεται ότι η εκπαίδευση υφαρπαγής από την οποία περνούν οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων για τις αποστολές τους,έχει “εξαπλωθεί” στις Ένοπλες Δυνάμεις.Βέβαια εκτός Ειδικών Δυνάμεων δεν λέγεται υφαρπαγή,λέγεται κλοπή και δεν έχει σχέση με καμία επιχειρησιακή ανάγκη ή αποστολή.Η κλοπή ως γνωστόν είναι αδίκημα.Κι όταν ακόμη πρόκειται για κάποιο ασήμαντο περιστατικό στο οποίο ένας διοικητής μπορεί και να δώσει “άφεση αμαρτιών”,δεν σημαίνει ότι ο δράστης πρέπει να επιβραβεύεται κιόλας! Γιατί συνέβη κι αυτό…

Στέλεχος του Στρατού Ξηράς συνελήφθη να κλέβει από τη μονάδα του -όχι και πολύ μακριά από την Αθήνα- την…ηλεκτρική σκούπα! Δεν συνελήφθη επ΄ αυτοφόρω αλλά καταγράφηκε από τις κάμερες της μονάδας.Ο διοικητής του τον κάλεσε στο γραφείο και του ζήτησε να επιστρέψει…την ηλεκτρική σκούπα.Η σκούπα …επανήλθε και ο δράστης μετατέθηκε στο ΓΕΣ!

Το περιστατικό έγινε γνωστό στο Militaire.gr από πολύ σοβαρή πηγή.Η οποία επικοινώνησε μαζί μας μετά από το δημοσίευμά μας για την “ομερτά” που έχει επιβληθεί για περιστατικά καταδικασμένων αξιωματικών που όχι μόνο δεν είχαν συνέπειες,αλλά αν δούμε την πορεία τους μάλλον…ευεργετήθηκαν κιόλας!

Είναι αυτονόητο,ότι όλα αυτά τα περιστατικά είναι κάτι παραπάνω από γνωστά στον κόσμο των ΕΔ.Εξίσου αυτονόητο είναι και το αίσθημα αδικίας που δημιουργείται και γιγαντώνεται στην συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών που και προσόντα έχει και πεντακάθαρους φακέλους,αλλά βλέπει άλλους να παίρνουν και καλές μεταθέσεις -σε εσωτερικό και εξωτερικό- και τις….ηλεκτρικές σκούπες!

Η εντιμότατοι -και το εννοούμε- της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας έχουν επιτέλους κάποια εξήγηση; Ή να υποθέσουμε κι εμείς και τα στελέχη των ΕΔ ότι η “υφαρπαγή” θα είναι στο εξής προσόν για έναν στρατιωτικό;

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης