Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
09/11/2017 | 18:07 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Συνάντηση Κικίλια με Κωστάρακο…

Συνάντηση Κικίλια με Κωστάρακο...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στρατηγό Μ. Κωσταράκο, είχε σήμερα στις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας,αναφέρει η ανακοίνωση, ενημερώθηκε από τον Στρατηγό Κωσταράκο για μια σειρά θεμάτων που άπτονται της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα Άμυνας, τις σχέσεις Ε.Ε.-ΝΑΤΟ και την εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας των κρατών-μελών της Ε.Ε.

Γράφαμε προχθές ότι στην Αθήνα ήδη κάποιοι θέλουν τον Κωσταράκο είτε υποψήφιο κόμματος -της ΝΔ δηλαδή- είτε να παραμένει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Με τι ακριβώς θα ασχοληθεί δεν προσδιορίζουν. Μια καλή ιδέα θα ήταν να μεταφέρει τις γνώσεις που απέκτησε στο ΓΕΕΘΑ και σε θέματα αντικατασκοπείας…

Αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον της ΝΔ πάντως τότε μάλλον επιβεβαιώνονται όσοι λένε ότι εδώ και χρόνια το κόμμα δεν έχει και μεγάλη επαφή με το χώρο της Άμυνας. Τουλάχιστον σ΄ ότι έχει να κάνει από τους βαθμούς Στρατηγών,Ναυάρχων και Πτεράρχων και κάτω.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης