Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Συνάντηση Καμμένου-Μανωλά! Που έγινε και τι κλίμα επικράτησε

Συνάντηση Καμμένου-Μανωλά! Που έγινε και τι κλίμα επικράτησε

Καμμένος-Μανωλάς συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ βρέθηκαν στο ΚΕΕΔ κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης δύο ταχέων σκαφών στις Ειδικές Δυνάμεις . Τα σκάφη είναι δωρεά από του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου.

Η υπόθεση της δωρεάς είχε ξεκινήσει και είχε ολοκληρωθεί επί Αρχηγίας Χρίστου Μανωλά.

ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΣ τα είπαν στην τελετή προς γενική έκπληξη κάποιων οι οποίοι πίστευαν ότι οι δυο τους έχουν “εχθρικές σχέσεις”,μετά από την απόφαση του Καμμένου να αποστρατεύσει τον Μανωλά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αντιπαλότητας. Μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις αλλά οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και επιοινωνία υπάρχει. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ έχει άποψη και το κυριότερο είναι ότι την εκφράζει. Ο ΥΕΘΑ μπορεί να άκουσε λάθος “συμβούλους” όταν κλήθηκε να αποφασίσει για τον Μανωλά,αλλά το γεγονός ότι έλεγε αυτό που πίστευε το εκτιμά.

Κι αν κάποιοι σπεύσουν να πουν “ότι ο Μανωλάς μιλούσε και αποστρατεύθηκε κι άλλοι που σιώπησαν προκλητικά συνεχίζουν” θα τους επισημάνουμε ότι η βαρύτητα ενός στρατηγού -και στρατιωτικού γενικότερα- δεν μπορεί να μετρηθεί από το πόσα αστέρια έχει στον ώμο. Αλλά από το πόσο αποδεκτός ήταν και είναι από τον κόσμο που διοίκησε.

Militaire.gr

                                                                                     

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης