Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
18/10/2017 | 10:07 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
militaire

Συνάντηση αποφοίτων ΣΜΥ τάξης 1984…

Συνάντηση αποφοίτων ΣΜΥ τάξης 1984...

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 συνάντηση των αποφοίτων της ΣΜΥ τάξεως 1984.
Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν της και για τα 35 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, καθόσον πλέον όλοι οι εν ζωή αποφοιτήσαντες κρίθηκαν από την υπηρεσία ως ευδοκίμως τερματίσαντες.
Με μεγάλη συγκίνηση οι απόστρατοι πλέον συμμαθητές της τάξης παρακολούθησαν την αναφορά Σχολής, πρόγραμμα ασκήσεων ενόπλου Στρατιώτη από την Δοιμιρία Επιδείξεων των νέων σπουδαστών αποδίδοντας τιμές για την ευδόκιμη παρουσία τους στον Ελληνικό Στρατό.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο ηρώο της σχολής, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των θανόντων συναδέλφων της τάξης (21 τον αριθμό) και κατόπιν ενημέρωση για τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας της Σχολής και την άριστη εκπαίδευση των νέων σπουδαστών.
Στο τέλος η Τάξη ξεναγήθηκε στους ανανεωμένους χώρους της Σχολής, στα καινούρια κτίρια που δημιουργήθηκαν και στο νέο στίβο εκπαίδευσης.
Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο η συγκίνηση ήταν εμφανής στα μάτια όλων, ουδείς το έκρυβε, εισήλθαν παιδιά 18 ετών και στους χώρους αυτούς, ίδρωσαν, πόνεσαν, μάτωσαν αλλά ανδρώθηκαν και υπηρέτησαν στον Ελληνικό Στρατό. Νοστάλγησαν και αναπόλησαν τα δύσκολα μεν, αλλά ανέμελα χρόνια που έζησαν.
Με την ευκαιρία αυτή η Τάξη 1984 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο Τσιπίδη Δημήτριο, τους Αξκούς, Υπξκούς και σπουδαστές της, για την άψογη διοργάνωση της τελετής καθώς και για την ζεστασιά που ένοιωσαν σε όλη τη διάρκειά της. Μετά το πέρας της τελετής και την έξοδο από τη Σχολή ακολούθησε γλέντι σε αίθουσα των Τρικάλων με πολύ κέφι και χορό.
Βρέθηκαν συνάδελφοι μετά από 30 και πλέον έτη, ζήσανε ξανά την κατάταξη τους και ήλθε στο μυαλό τους όλη η ζωή του μαθητή σαν ταινία.
Το Militaire.gr τους συγχαίρει και τους εύχεται να είναι πάντα Υγιείς οι ίδοι και οι οικογένειες τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης