Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Στρατιωτικοί στο πλευρό απεργών!

Στρατιωτικοί στο πλευρό απεργών!

Οι στρατιωτικοί δηλώνουν την συμπαράστασή τους στις επαγγελματικές-κοινωνικές τάξεις που την Πέμπτη απεργούν .

Η ΠΟΕΣ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού νόμου, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δημιούργησε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή κλάδων εργαζομένων, οι οποίοι ήδη διαμαρτύρονται για να μην προωθηθεί ως σχέδιο νόμου και τελικά να μην ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως αυτό δημοσιοποιήθηκε, διεκδικώντας την ανατροπή του.

Ως κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και εμείς, οφείλουμε να ταχθούμε στο πλευρό των λοιπών κλάδων που διαμαρτύρονται, στους οποίους σίγουρα βρίσκονται συγγενείς μας, αδέλφια μας, γονείς μας, παιδιά μας.

Κατόπιν τούτων, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας θα παρευρεθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10.30΄ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλαιά Βουλή), στην κινητοποίηση που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ, και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16.00΄ στον ίδιο χώρο, στην κινητοποίηση που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή μας.

Και οι απόστρατοι ΕΜΘ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, εκπροσωπώντας τους ε.α Ε.Μ.Θ  στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους, αγρότες και συνταξιούχους για το σχέδιο Ασφαλιστικού της κυβέρνησης που έρχεται να προσθέσει νέα βάρη σε όσα μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί σε βάρος μας.

Αντίθετοι με κάθε προσπάθεια ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού δηλώνουμε αλληλέγγυοι μαζί σας και συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες σας.

Τα σχέδια της κυβέρνησης και των «θεσμών» (ΕΕ – ΔΝΤ) να μη περάσουν.

Όχι στην ισοπέδωση της κοινωνικής Ασφάλισης, όχι σε κάθε πολιτική που μας κάνει φτωχότερους. 

Καλό αγώνα και καλή συνέχεια

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης