Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
17/05/2016 | 07:02 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Στρατιωτικοί στις Μικρές Αγγελίες! Τα προβλήματα πολλά η απόγνωση ατελείωτη!

Στρατιωτικοί στις Μικρές Αγγελίες! Τα προβλήματα πολλά η απόγνωση ατελείωτη!

Αργά χθες το βράδυ το Militaire.gr δημοσίευσε μια αγγελία με την οποία εταιρεία ζητούσε απόστρατους  στρατιωτικούς αλλά και αποστράτους  των Σωμάτων Ασφαλείας ,προκειμένου να εργαστούν σε εταιρεία φρούρησης-συνοδείας πλοίων. Δημοσιεύσαμε την αγγελία και ο server του Militaire.gr  κινδύνευσε σοβαρά να …πέσει! Είναι ασύλληπτος ο αριθμός των ανθρώπων που ενδιαφέρθηκαν και επέλεξαν να διαβάσουν αυτό το δημοσίευμα!

Να είμαστε ειλικρινείς; Ανεβάσαμε την αγγελία με παρότρυνση φίλων στρατιωτικών,χωρίς καν να δούμε ειδησεογραφικά το ζήτημα. Όταν διαπιστώσαμε τον αριθμό των επισκεπτών καταλάβαμε ότι ακόμη κι εμείς που ασχολούμαστε με τα θέματα των ΕΔ και του προσωπικού τους δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος των προβλημάτων και της καταστροφής που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί. Εν ενεργεία και απόστρατοι.

Ποιος θα περιμένε πριν μερικά χρόνια ότι τόσος κόσμος από τις ΕΔ θα ενδιαφερόταν για μια αγγελία. Να σημειωθεί ότι οι μισθοί των συγκεκριμένων εταιρειών συνοδείας πλοίων έχουν κι αυτοί πέσει δραματικά. Παρόλα αυτά ακόμη κι ένας χαμηλός μισθός είναι πλέον απαραίτητος για την επιβίωση…

Κι αν εμείς που κάθε μέρα μιλάμε με στρατιωτικούς δεν είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε το μέγεθος του προβλήματος καταλαβαίνετε νομίζουμε τι γίνεται με τους πολιτικούς!

Θα στείλουμε τον τελικό αριθμό των επισκεπτών του Militaire.gr  που ενδιαφέρθηκαν για μια και μόνο αγγελία στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Για να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα στο χώρο των ΕΔ. Ας μην βιαστεί να πει ότι το γνωρίζει. Είναι πολύ χειρότερα απ΄ ότι πιστεύουμε όλοι μας.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης