Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
02/05/2017 | 06:45 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Στο “μηχανάκι” της τρόϊκας στο Χίλτον το μισθολόγιο των στρατιωτικών

Στο

Η “μάχη της αξιολόγησης” μεταξύ τρόϊκας και κυβέρνησης στο ΧΙΛΤΟΝ, προκαλεί αγωνία για την έκβασή της στο ΥΠΕΘΑ. Όπως αποκάλυψε το Militaire.gr, από τη νύχτα της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής στο οικονομικό επιτελείο του ΥΠΕΘΑ σήμανε συναγερμός.
Η τρόϊκα ζήτησε ξανά πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά των ΕΔ κι αυτό έχει προκαλέσει την ανησυχία που προαναφέραμε.

Για το μόνο που έχουν ενημερωθεί οι στρατιωτικοί που έχουν σχέση με τα οικονομικά είναι ότι τα στοιχεία που ζητήθηκαν θα τα “ξανατρέξουν” οι “τροϊκανοί” στο δικό τους… “μηχανάκι”! Μια συγκεκριμένη φόρμα η οποία συνήθως δεν βγάζει ευχάριστα αποτελέσματα.

Το θέμα είναι ότι όπως γίνεται πάντα τα τελευταία χρόνια, το υπουργείο Οικονομικών δεν ενημερώνει εγκαίρως για το τι συμβαίνει ή για το τι ενδέχεται να συμβεί. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και πολλούς μήνες, από το φθινόπωρο ακόμη πολλοί στο ΥΠΕΘΑ εξέφραζαν τον προβληματισμό τους, επειδή το θέμα του μισθολογίου των στρατιωτικών δεν “έκλεινε”. Αρκετοί ανησυχούσαν για δυσάρεστες εκπλήξεις. Αυτή η ανησυχία έχει ενταθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά από την νέα αίτηση κατάθεσης στοιχείων από την τρόϊκα.

Από την άλλη υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις Καμμένου-Βίτσα σύμφωνα με τις οποίες δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις.

Ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Ελπίζουμε όχι δυσάρεστες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης