Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
17/03/2016 | 13:20 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Στέλνουν στελέχη των ΕΔ σε hot spots χωρίς εμβολιασμό για μεταδοτικές ασθένειες!

Στέλνουν στελέχη των ΕΔ σε hot spots χωρίς εμβολιασμό για μεταδοτικές ασθένειες!

Χωρίς καν να έχουν εμβολιαστεί για να προστατευθούν από επικίνδυνες για την υγεία τους μεταδοτικές ασθένειες παίρνουν απόσπαση στελέχη των ΕΔ για hot spots και κέντρα εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών.

Από χθες στελέχη του ΠΝ έχουν λάβει ονομαστικά σήματα άμεσης εκτέλεσης για να αποσπαστούν στο κέντρο προσφύγων στο Λαύριο. Εκεί φιλοξενούνται ήδη 400 πρόσφυγες και μετανάστες. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη αν κάποιος απ΄ αυτούς τους ανθρώπους έχει κάποια μεταδοτική ασθένεια.

Η προβλεπόμενη διαδικασία επιβάλλει το προσωπικό των ΕΔ -αλλά και όποιου άλλου- που θα έρθει σε επαφή μ΄  αυτούς τους ανθρώπους να έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον 20 ημέρες πριν . Η πίεση που υπάρχει όμως στην διαχείριση του προσφυγικού φαίνεται ότι δεν επιτρέπει να γίνουν σωστά ούτε τα προβλεπόμενα.

Είναι λοιπόν λογικό να υπάρχει δυσαρέσκεια στα στελέχη που καλούνται να βοηθήσουν,θέλουν να το κάνουν αλλά δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν τους εξασφαλίζουν ούτε τα αυτονόητα. Όπως για παράδειγμα η προστασία της υγείας τους.

Militaire.gr

                                                                                                           

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης