Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Στάζει “κίτρινο” δηλητήριο για Ομπάμα η γνωστή για την εγκυρότητά της Bild

Στάζει

Η γνωστή για την …αξιοπιστία της γερμανική εφημερίδα Bild ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις Ομπάμα στον οποίο ούτε λίγο ,ούτε πολύ προσάπτει ότι “είναι όλο λόγια” για το ελληνικό χρέος.Με λίγα λόγια τον κατηγορεί ότι …δεν βάζει το χέρι στην τσέπη! Είναι τουλάχιστον απίθανοι αυτοί οι τύπου στην Bild η οποία έχει τεράστια κυκλοφορία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.Όσο πιο “κίτρινος” είσαι τόσο περισσότερο πουλάς…

Οι συντάκτες της Bild προφανώς γνωρίζουν πάρα πολύ πόσα δις έχει βγάλει η χώρα τους στην πλάτη των Ελλήνων. Όχι μόνο τα τελευταία χρόνια της κρίσης,αλλά και πολύ πριν.Συνεπώς ας αφήσουν τις εξυπνάδες και τις…συμβουλές. Τα όσα έχουν γράψει εναντίον της Ελλάδας είναι απίστευτα κατά καιρούς και δεν …ξεπλένονται με τα ρεποσρτάζ για τις σφαγές των ναζί που προσφάτως …ανακάλυψαν.

Έγραψε λοιπόν η …ναυαρχίδα του Βερολίνου:

«Ο Τσίπρας είχε εναποθέσει ξανά μεγάλες ελπίδες ότι θα γίνει ένα σοβαρό βήμα για την Ελλάδα στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους», γράφει η εφημερίδα Bild.

«Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα ήταν ο θαυματοποιός γιατρός ο οποίος φέρνει την γιατρειά. Εδώ και καιρό πιέζει για κούρεμα του ελληνικού χρέους. Οι ελπίδες όμως, όπως πάντα, δεν ευοδώθηκαν.

Βέβαια, ο Ομπάμα είπε και σήμερα ότι “η αυστηρή λιτότητα δεν φέρνει την ευημερία.” Μια φράση υπέρ του Τσίπρα, ο οποίος είναι κατά της πολιτικής αυτής και υπέρ της οποίας είναι κυρίως το Βερολίνο. Ή όπως είπε κατά τη συζήτηση με τον Έλληνα Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο : ” Πιστεύουμε ότι μια ισχυρή, ενωμένη και ευημερούσα Ευρώπη δεν είναι κάτι θετικό μόνο για την ίδια την Ευρώπη , αλλά και για τον κόσμο και την Ευρώπη”.

Η χώρα του θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων και μελλοντικά κατά την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης , είπε ο Ομπάμα επίσης.

Εκτός από θερμά λόγια όμως ο Ομπάμα δεν είχε τίποτε άλλο στις αποσκευές του. Όπως και πέρυσι όταν ο Τσίπρας ήταν στην Ουάσινγκτον. Όπως πάντα», γράφει η εφημερίδα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης