Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΣΣΑΣ εναντίον Ποταμιού: Ο “πόλεμος” συνεχίζεται

ΣΣΑΣ εναντίον Ποταμιού: Ο

O “πόλεμος” που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΣΑΣ και Ποταμιού συεχίζεται. Μετά από τη χθεσινή ανακοίνωση απάντηση από τον υπεύθυνο του τομέα Άμυνας του κόμματος ,έρχεται η ανταπάντηση από τους αποφοίτους της ΣΣΑΣ .

Τι λένε:

Κύριε Τσιτσιλιάνο,

ορμώμενοι από την δημόσια επιστολή σας, προς τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ και τις προσβλητικές αναφορές σας στο πρόσωπο του Προέδρου μας, θα επιθυμούσαμε να σας γνωστοποιήσουμε –και δεν σκοπεύουμε να επανέλθουμε στο θέμα- πως, προσωπικές επιθέσεις εναντίον αιρετού Προέδρου ενός επιστημονικού Συλλόγου, που εκπροσωπεί 8 (οκτώ) διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητες, δεν συνάδουν με τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τον πολιτικό πολιτισμό που οφείλει ένα κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, να επιδεικνύει σε κάθε έκφανση και εκφορά δημοσίου λόγου, χωρίς χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη των συμπολιτών μας. .

Θα αναμένουμε λοιπόν από εσάς να ανασκευάσετε τους προσβλητικούς  χαρακτηρισμούς καθώς θεωρούμε ότι, απευθύνονται στο σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας (τακτικών-μη τακτικών και επιτίμων) & προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ

Militaire.gr

                                                                                                         

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης