Υποστηριξε το militaire
Breaking News Θητεία
15/09/2016 | 09:15 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Σοβάς στο κεφάλι νεοσύλλεκτου στο Μεσολόγγι!

Σοβάς στο κεφάλι νεοσύλλεκτου στο Μεσολόγγι!

Για ατύχημα στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι κάνει λόγο το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.Σύμφωνα με όσα γράφει σε ανακοίνωσή του:

Το πανάρχαιο 2/39 Κέντρο Ευζώνων, το Κέντρο Κατάταξης Νεοσυλλέκτων ήρθε για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο εξαιτίας των άθλιων και ακραία επικίνδυνων συνθηκών που επικρατούν.

Την Τετάρτη 14/9/2016, τελευταία μέρα κατάταξης για τους νεοσύλλεκτους συνάδελφους της Ε’ ΕΣΣΟ 2016 και ενώ φαντάρος παραχωρούσε συνέντευξη, ένα μεγάλο κομμάτι σοβά, αποκολλήθηκε από το ταβάνι –τα παλιά αυτά κτίρια είναι εξαιρετικά ψηλοτάβανα- και τον καταπλάκωσε, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο κεφάλι.

Το παλικάρι παρουσίασε μεγάλη αιμορραγία και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα σε Νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά του πιθανότατα στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, εξαιτίας των κινδύνων που εγκυμονούσαν για την υγεία του.

Τι να πει όμως κανείς για αυτά που συμβαίνουν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. 

Ένα πανάρχαιο στρατόπεδο, για το οποίο επανειλημμένα έχουν γραφτεί επιστολές με βαρύτατες καταγγελίες από συναδέλφους, αλλά κανενός δεν ιδρώνει το αυτί.

Ή καλύτερα πρέπει να πούμε ότι μοναδική έννοια του Δημάρχου, των τοπικών πολιτευτών και βουλευτών όλων των κομμάτων εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Εκκλησίας είναι να μην κλείσει το  ακατάλληλο και επικίνδυνο Κέντρο Εκπαίδευσης.

Η αναδιοργάνωση όμως των Ενόπλων Δυνάμεων μένει στα χαρτιά καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποκλίνεται με την σειρά της στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και προτάσσει τις πελατειακές σχέσεις και την ψηφοθηρία.

Η Υγεία βλέπεις των φαντάρων και του μόνιμου προσωπικού δεν έχει καμιά αξία για όλους αυτούς”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης