Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΤΟΥΡΚΙΑ
31/01/2016 | 15:30 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Σενάρια τρομοκρατίας με εμπλοκή της Ελλάδας αρχίζει να διαρρέει η Τουρκία! Θέλει προσοχή…

Σενάρια τρομοκρατίας με εμπλοκή της Ελλάδας αρχίζει να διαρρέει η Τουρκία! Θέλει προσοχή...

“Τρομολαγνικά” σενάρια αρχίζει να διασπείρει η Τουρκία εμπλέκοντας την Ελλάδα. Και χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί το …έργο το έχουμε ξαναδεί.

H HURRİYET.δημοσιεύει είδηση σύμφωνα με την οποία δύο μέλη του DHKP-C, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Sabanci, Ismail Akkol, και ο ύποπτος για την επίθεση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Hasan Biber, διέφυγαν από την Ελλάδα στην Τουρκία με πλαστές ταυτότητες.

Αναλυτικότερα, η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών (MIT) φέρεται να έχει στείλει μυστική και επείγουσα προειδοποίηση προς όλες τις Διευθύνσεις Ασφαλείας και τις συνοριακές αρχές ότι τα δυο μέλη του DHKP-C, τα οποία, παρά το ισχύον ένταλμα σύλληψης δεν εκδόθηκαν από την Ελλάδα στην Τουρκία, εισήλθαν με πλαστές ταυτότητες στην Τουρκία και αξιολογείται ότι σχεδιάζουν τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία.

Επιπλέον στο δημοσίευμα, σημειώνεται ότι οι δύο  “τρομοκράτες” εκπαιδεύτηκαν  σε στρατόπεδα της οργάνωσης (DHKP-C) στη Συρία και την Ελλάδα.

Άλοι πάνε κι άλλοι …έρχονται

Στην ιστοσελίδα της SABAH υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Οι Συμπρόεδροι του HDP διέφυγαν στην Ελλάδα», σύμφωνα με την οποία έγινε οι Συμπρόεδροι του HDP της περιοχής του Beyoglu Ahmet T. και Rakiye D, εναντίον των οποίων έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ότι «συνέστησαν εικονικό δικαστήριο εξ ονόματος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK και εξέδωσαν απόφαση», διέφυγαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο έρευνας που διέταξε η Γενική Εισαγγελία Κωνσταντινούπολης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 17 υπόπτων, που λέγεται ότι «αφού συνέστησαν εικονικό δικαστήριο εξ ονόματος του PKK, όρισαν εικονικούς δικαστές και εισαγγελείς, εξέδωσαν απόφαση στο όνομα της οργάνωσης και, αφού επέβαλαν διάφορες χρηματικές ποινές, εισέπραξαν τα εν λόγω ποσά». Στο πλαίσιο της έρευνας οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι οι δυο Συμπρόεδροι του HDP διέφυγαν στην Ελλάδα με συνέπεια να εκδοθεί σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης