Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
04/07/2017 | 12:15 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Σας ευχαριστούμε” είπε ο Τσίπρας στους αεροπόρους της 112 ΠΜ

Χιλιάδες άντρες και γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας δίνουν μια άνιση μάχη με το φυσικό στοιχείο, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από την αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα. Μια μάχη, όπως είπε ο πρωθυπουργός, που δίνεται με ηρωισμό και ανιδιοτέλεια. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια όπως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η λιτότητα των τελευταίων χρόνων, έχει μειώσει τις δαπάνες για τη βελτίωση και αναβάθμιση της αεροπυρόσβεσης. Όπως είπε όμως, έχουν γίνει, το τελευταίο διάστημα, ουσιαστικά βήματα για τη βελτίωση των πτητικών μέσων πυρόσβεσης τα οποία πρέπει να είναι συνεχώς διαθέσιμα.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι οι περίπου 9000 άντρες και γυναίκες των δυνάμεων πυρόσβεσης έχουν γίνει παραδειγμα για την ελληνική κοινωνία για τον ηρωισμό τους. Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χρονιά, σημειώνοντας πως γνωρίζει ότι η περίοδος του καλοκαιριού θα είναι δύσκολη σε ότι αφορά τις πυρκαγιές.

«Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, ώστε τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης να είναι σε ετοιμότητα και έγιναν ουσιαστικά βήματα το τελευταίο διάστημα, ώστε να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά την επίσκεψη στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που δίνουν, όπως είπε, με «ηρωϊσμό», «αυταπάρνηση» και «ανιδιοτέλεια» κάθε χρόνο μια «άνιση» και «ασύμμετρη» μάχη με τα φυσικά φαινόμενα, και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χρονιά, σημειώνοντας πως γνωρίζει ότι η περίοδος του καλοκαιριού θα είναι δύσκολη σε ότι αφορά τις πυρκαγιές.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης