Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Σαμποτάζ” ντροπή στο hotspot της Κω πριν καν ξεκινήσουν οι εργασίες! Το όργωσαν και το πότισαν!

“Σαμποτάζ” στο hotspot της Κω,πριν καν αρχίσουν οι εργασίες,ως “αντίποινα” για την επιχείρηση παραπλάνησης που έκανε χθες ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στο νησί!

Στο νησί είχε διαδοθεί ότι ο Καμμένος θα πάει σε συγκεκριμένη έκταση ιδιώτη η οποία θα επιτασσόταν. Εκεί έγινε και η συγκέντρωση κατοίκων για να αποτραπεί η προσγείωση του ΥΕΘΑ.

Τελικά η έκταση που έχει επιλεγεί είναι διαφορετική και οι διαδηλωτές το διαπίστωσαν αφού ο Καμμένος είχε αποχωρήσει από το νησί.

Η απάντηση ήρθε αργότερα όμως .Και δεν ήταν ευχάριστη . Άγνωστοι μπήκαν και όργωσαν την έκταση και αμέσως μετά την πότισαν! Αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί μια έκταση γεμάτη λάσπη στην οποία δεν μπορεί προς το παρόν να γίνει καμία εργασία. Κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ,μετράνε πλέον και οι ώρες για να είμαστε έτοιμοι στις 15 Φεβρουαρίου . Η ημερομηνία αυτή ανακοινώθηκε από τον Καμμένο και σήμερα ως καταληκτική για την παράδοση των hotspots.

Οι εργασίες και στην Κω θα ξεκινήσουν σύντομα,αλλά το “σαμποτάζ” είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί και των προβλημάτων που υπάρχουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης