Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ρωσία Τουρκία συμμαχία!Συνάντηση Πούτιν με Ερντογάν με συμμετοχή της ΜΙΤ!

Ρωσία Τουρκία συμμαχία!Συνάντηση Πούτιν με Ερντογάν με συμμετοχή της ΜΙΤ!

Στήριξη 100% παρέχει πλέον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν! Ρωσία και Τουρκία φαίνεται ότι τα ΄χουν βρει σ΄ όλα και ο Πούτιν στην συνάντησή του με τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στην Κίνα δήλωσε ότι η Τουρκία αγωνίζεται εναντίον της τρομοκρατίας!

Η συνάντηση που είχαν κράτησε δυο ολόκληρες ώρες,αλλά οι δηλώσεις έγιναν πριν ξεκινήσει! Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στις αντιπροσωπείες των δύο χωρών που συμμετέχει και ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών!

Κάτι που σχολίασε ο Πούτιν λέγοντας “εάν πράγματι στην αντιπροσωπεία σας είναι και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών σας τότε δεν μένει να συζητήσουμε τίποτα, θα σας τα έχει πει όλα άλλωστε”.

Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι η Τουρκία πέρασε από μια δύσκολη περίοδο, βρίσκεται σε αγώνα με την τρομοκρατία και είναι απέναντι σε μια απειλή. Όπως είπε υπήρξε μεγάλη πρόοδος προς την ομαλοποίηση της χώρας, ωστόσο ανέφερε πως θα προχωρήσουν περισσότερο όταν η χώρα ομαλοποιηθεί πλήρως. Για τα θέματα ενέργειας ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι στην αντιπροσωπεία του ενέταξε και εταιρείες ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης και της εταιρειας Gazprom, προσθέτοντας ότι οι δύο Υπουργοί Ενέργειας μπορούν να έχουν “ωραίες συνομιλίες”. Σε σχόλιο του Ερντογάν ότι στη δική του αντιπροσωπεία είναι και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αρμόδιος για θέματα οικονομίας, ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Υπουργός Ενέργειας καθώς και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών ο Πούτιν απάντησε χαριτολογώντας: “Εάν πράγματι στην αντιπροσωπεία σας είναι και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών σας τότε δεν μένει να συζητήσουμε τίποτα, θα σας τα έχει πει όλα άλλωστε”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης