Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Διεθνή
10/03/2016 | 12:31 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Πόλεμος στη Λιβύη: 6000 ξένοι στρατιώτες ήδη βρίσκονται στη χώρα! Δορυφορικές εικόνες

Πόλεμος στη Λιβύη: 6000 ξένοι στρατιώτες ήδη βρίσκονται στη χώρα! Δορυφορικές εικόνες

Έρχεται πόλεμος και στη Λιβύη. Οι “σύμμαχοι”, οι “δυτικοί” διέλυσαν την χώρα ,έριξαν τον Καντάφι και την παρέδωσαν στο απόλυτο χάος! Προφανώς κάποιοι λίγοι κέρδισαν.

Τώρα ετοιμάζουν νέο πόλεμο.

Το Stratfor δημοσιεύει δορυφορικές εικόνες που επιβεβαιώνουν την άφιξη  γαλλικών Ειδικών Δυνάμεων στην  αεροπορική βάση Benina κοντά στην Βεγγάζη της Λιβύης. Η βάση, η οποία είναι υπό τον έλεγχο των δυνάμεων του στρατηγού  Khalifa Hifter φημολογείτε ότι  φιλοξενεί 180 Γάλλοι στρατιώτες τον Φεβρουάριο.

Libya-Benini-Airport-Focal-Point-030916

Στο εικόνες Stratfor , εμπειρογνώμονες εντοπίζουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από την αεροπορική βάση.

Ενώ οι εικόνες δεν επιβεβαιώνουν με σαφήνεια την εθνικότητα των δυνάμεων, τα μέτρα ασφαλείας,  είναι οι τυπικές προφυλάξεις που λαμβάνουν δυτικές δυνάμεις κατά την ανάπτυξή τους  σε περιοχές συγκρούσεων. Η απουσία οποιουδήποτε εναέριου μέσου ή στρατιωτικών οχημάτων δείχνουν  ότι πρόκειται για αποστολή στρατιωτιών που δεν έχει σκοπό να λάβει μέρος σε σημαντικές πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά έχει αναλάβει  την υποστήριξη επιχειρήσεων που θα γίνουν σύντομα.

Ξένες στρατιωτικές δυνάμεις αυξάνουν την παρουσία τους στη Λιβύη και η πρώτη δυσκολία που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση για να έχουν επαφή. Θα πρέπει να συνεργαστούν με τοπικές πολιτοφυλακές και πολιτικές ομάδες  πολλές από τις οποίες είναι σε σύγκρουση .

Μέχρι να υπάρξει  μια σαφέστερη προοπτική πολιτικής λύσης,γράφει το Stratfor , αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές και ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις αποφάσισαν να εργαστούν σταδιακά στη δυτική και ανατολική Λιβύη για την καταπολέμηση του ισλαμικού κράτους. Στη δυτική Λιβύη,αμερικανικές  και βρετανικές δυνάμεις που συνεργάζονται με πολιτοφυλακές από τη  Μισράτα, ενώ στα ανατολικά, βρίσκονται γαλλικές δυνάμεις .

Υπολογίζεται ότι περίπου 6.000  ξένοι στρατιώτες βρίσκονται ήδη στη Λιβύη.

Militaire.gr

                                                                                 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης