Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
06/07/2016 | 23:48 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Πόλεμος” Καμμένου-Δαβάκη που δεν θέλει τους “Τσουκαράκηδες”

Δεν είναι είδηση πια. Μεγάλη ένταση μεταξύ του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας της ΝΔ Θανάση Δαβάκη. “Πεδίο μάχης” αυτή τη φορά, η επιτροπή της Βουλής στην οποία έγινε συζήτηση για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.

Ο κ. Δαβάκης πάντως εκτός από τη βεντέτα με τον Καμμένο, έχει εμμονή και με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανέστη Τσουκαράκη. Δεν ξέρουμε τι του έχουν πει διάφοροι “αλεξιπτωτιστές” που κάποια εποχή είχαν και γραφείο στη Συγγρού και τώρα παριστάνουν τους “προστάτες” των στρατιωτικών, αλλά σίγουρα έχει θέμα με τον Τσουκαράκη.

Στη συζήτηση στη Βουλή ο Καμμένος πρότεινε να μην κληθούν  όλοι οι πρόεδροι των ταμείων για οικονομία χρόνου. Ο Δαβάκης παρενέβη και του είπε ότι “εδώ φωνάζεις τους προέδρους των σωματείων, φωνάζεις τους Τσουκαράκηδες, τους προέδρους των ταμείων δεν θα φωνάξεις”;

Τον έχει πάρει με πολύ κακό μάτι τον Τσουκαράκη ο Θ. Δαβάκης και δεν ξέρουμε πως θα συνεργαστούν, αν τελικά όπως ειπώθηκε χθες στη Βουλή, η νομοθέτηση των Ενώσεων γίνει τις επόμενες ημέρες με τροπολογία που θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης