Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
30/12/2017 | 19:50
Militaire News

Πόθεν έσχες δικαστών και εισαγγελέων: Τι δήλωσε ο Παπαγγελόπουλος

Πόθεν έσχες δικαστών και εισαγγελέων: Τι δήλωσε ο Παπαγγελόπουλος

«Είναι εντελώς άδικο για τους εισαγγελείς και δικαστές της χώρας μας να τους αποδίδεται ότι είναι απέναντι στην κυβέρνηση στο θέμα της ηλεκτρονικής υποβολής πόθεν έσχες. Η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών είναι απόλυτα σύμφωνη με τη στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία, άλλωστε, απορρέει από την παλλαϊκή επιταγή για απόλυτη διαφάνεια σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου (…) Κάποιοι , ελάχιστοι, επαναλαμβάνω, δικαστικοί λειτουργοί παραβιάζουν τη διάκριση των εξουσιών και πολιτικολογούν κατά της κυβέρνησης»: Αυτά σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός προβλέπει νίκη του Αλ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, ενώ ερωτηθείς για το εάν ο κ. Καραμανλής εκτιμά πως θα κληθεί να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας απαντά: «Αν χρειαστεί, ο Καραμανλής δεν θα διστάσει καθόλου».

Στο ερώτημα αν «με τον κ. Σημίτη υπάρχει θέμα», ο Δ. Παπαγγελόπουλος δίνει την εξής απάντηση: «Αν εννοείτε πολιτικό θέμα, εκτιμώ ευτυχώς όχι (…) αν εννοείτε ποινικό θέμα, δεν γνωρίζω. Αρμόδια είναι η Δικαιοσύνη».

Κληθείς τέλος να πάρει θέση αν ο κ. Πρ. Παυλόπουλος «αξίζει μία δεύτερη θητεία στην Προεδρία», ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης υπογραμμίζει: «Ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά κοινή παραδοχή, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό είναι ένας εξαίρετος Πρόεδρος».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης