Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
02/06/2016 | 09:27 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Προχωρά ο δορυφόρος Hellas-Sat-4! Ποιες είναι οι εξελίξεις

Προχωρά ο δορυφόρος Hellas-Sat-4! Ποιες είναι οι εξελίξεις

Η Lockheed Martin, η Arab Satellite Communications Organization και το  King Abdulaziz City for Science and Technology (KACST) έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία μια ολοκληρωμένη τεχνική αξιολόγηση των δορυφόρων  Arabsat 6Α και Hellas-Sat-4 / SaudiGeoSat-1, οι οποίοι θα παρέχουν τηλεόραση, διαδίκτυο, τηλέφωνο και ασφαλείς επικοινωνίες, σε πελάτες στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη.

Για να επιτευχθεί αυτό,η Lockheed Martin ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό των  δορυφόρων,αποδεικνύοντας ότι σχεδιασμός πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές και είναι έτοιμοι για την επόμενη φάση της παραγωγής.

“Τώρα που έχουμε ολοκληρώσει αυτή την εντατική επισκόπηση του σχεδιασμού, είμαστε  έτοιμοι για την κατασκευή, ολοκλήρωση και δοκιμαστική φάση για  τους Arabsat 6Α και Hellas-Sat-4 / SaudiGeoSat-1,” δήλωσε ο Carl Marchetto, της Lockheed Martin αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του εμπορικού τμήματος. “Είμαστε ήδη παράγουν σημαντικά στοιχεία για τους δορυφόρους, συμπεριλαμβανομένων ανακλαστήρες κεραιών, πάνελ και τον πυρήνα δομή, και είναι ενθουσιασμένοι για να συνεχίσει την κατασκευή αυτών των σημαντικών δορυφόρων.”

Ο Arabsat 6A θα βρίσκεται στο 30,5 μοίρες ανατολικά και ο Hellas-Sat-4 / SaudiGeoSat-1 θα βρίσκεται στις 39 μοίρες ανατολικά. Και οι δύο δορυφόροι έχουν σχεδιαστεί για διάρκεια ζωής 15 ετών, και θα κατασκευάζεται στο Denver.

Υπάρχουν πέντε εκσυγχρονισμένοι δορυφόροι A2100 σήμερα στο πλαίσιο σύμβασης με την Lockheed Martin και έχουν σχεδιαστεί για μια σειρά από αποστολές για πελάτες σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: www.defense-aerospace.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης