Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΣΤΡΑΤΟΣ
03/03/2016 | 06:34 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Οι ΕΔ “σώζουν την παρτίδα στο προσφυγικό! Να μην το ξεχάσει η κυβέρνηση και οι γραφειοκράτες

Οι ΕΔ

Οι φωτογραφίες τραβηγμένες από ψηλά είναι από τους  χώρους προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα Κιλκίς και στο Χέρσο Κιλκίς, τους οποίους επισκέφθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Πήγε και στο κέντρο προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά.

Το προσφυγικό ζήτημα λέει η κυβέρνηση βρίσκεται υπό διαχείριση. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσει ούτε η κυβέρνηση ,ούτε όσοι εύκολα στον κοινωνικό αυτοματισμό στοχοποιούν αμέσως τους στρατιωτικούς,είναι ότι η κατάσταση “σώζεται” ακόμη κυρίως λόγω της εμπλοκής και της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κλήθηκαν αργά να αναλάβουν δράση. Σε χρόνο ρεκόρ κατασκεύασαν τα hotspots παρά τις εχθρικές αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών. Και μολις τελείωσαν τους ζητήθηκε να φτιάξουν καταυλισμούς σαν κι αυτούς της φωτογραφίας.

Το προσωπικό από τους στρατεύσιμους μέχρι τους αξιωματικούς έχει κυριολεκτικά εξοντωθεί. Θα ακούσουν πολλά “μπράβο και ζήτω”. Το θέμα είναι όταν το πρόβλημα του προσφυγικού λήξει να μην γίνουν οι στρατιωτικοί από ήρωες …καραβανάδες που “πληρώνονται και δεν κάνουν τίποτα”. Η απόσταση στην Ελλάδα δεν είναι μεγάλη και την έχουμε δει να την διανύουν κάποιοι αστραπιαία.

Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην διαχείριση του προσφυγικού θα πρέπει να αποτελέσει ένα από τα επιχειρήματα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ προς τους γραφειοκράτες του υπουργείου Οικονομικών που είναι πολύ εύκολοι στο να συζητούν σε κλειστές συσκέψεις το κόψιμο του επιδόματος παραμεθορίου και άλλα σχετικά…Αυτά προς το παρόν …

Militaire.gr

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης