Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: Η Μέρκελ τα “χώνει” στην Ελλάδα και μιλά για “παρανομία στο Αιγαίο”!!!

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: Η Μέρκελ τα

“Πόσα θες να μας τρελάνεις”; Δεν μπορεί να είναι άλλο το ερώτημα προς την κυρία Μέρκελ, Καγκελάριο της Γερμανίας  με  όσα δήλωσε μετά από το ραντεβού της με τον Τούρκο πρωθυπουργό Νταβούτογλου.

Αναφερόμενη στο προσφυγικό κι έχοντας δίπλα της τον Τούρκο πρωθυπουργό είπε πως το πρόβλημα με το προσφυγικό είναι ότι «πρέπει να συνεχιστεί η ανέγερση hotspots στην Ελλάδα και στην Ιταλία και να εφαρμοστούν αυτά τα οποία έχουμε θέσει ως στόχους στην Ευρώπη…Δεν μπορεί η παρανομία στο Αιγαίο να είναι μόνιμη»!!!

Κάποιος πρέπει να πει στην κυρία Μέρκελ ότι η παρανομία ζει και βασιλεύει στην Τουρκία. Και στο θέμα των προσφύγων.

Η Μέρκελ είπε ακόμη ότι εκτίμησε το γεγονός ότι “ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε την αποφασιστικότητα της τουρκικής κυβέρνησης να κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των παράνομων μεταναστών».Είναι να γελάει κανείς που θα ΄λεγε και ο μακαρίτης ο Φίλιππος Συρίγος.

Και βέβαια είπε αυτό που ήθελε να ακούσει στο πλάϊ της ο Νταβούτογλου. Ότι δηλαδή   η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαθέσει στην Τουρκία τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ που έχει υποσχεθεί προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης