Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΞ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
05/12/2015 | 16:56 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! Οι Τούρκοι έστειλαν ωκεανογραφικό στον Αη Στράτη συνοδεία πολεμικών

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! Οι Τούρκοι έστειλαν ωκεανογραφικό στον Αη Στράτη συνοδεία πολεμικών

Ως τζιχαντιστές του Αιγαίου συμπεριφέρονται οι Τούρκοι που δείχνουν πρόθυμοι να τραβήξουν το σχοινί και να προκαλέσουν ακόμη και μια βολική γι΄ αυτούς ελληνοτουρκική κρίση.

Μετά απ΄ όσα απαράδεκτα έκαναν με τις υπερπτήσεις σε νησιά του Αιγαίου , το τελευταίο 48ωρο έβγαλαν και ωκεανογραφικό σκάφος τους .

Το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, κοντά στον Άγιο Ευστράτιο εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σκάφος πραγματοποιεί θαλάσσιες έρευνες συνοδεία δύο τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Ερντογάν-Νταβούτογλου έχοντας την εξοργιστική ανοχή Ευρωπαίων και Αμερικανών κάνουν τον ένα τσαμπουκά μετά τον άλλον προκαλώντας χωρίς μέτρο.

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά από την “επιτυχημένη” υποτίθεται επίσκεψη Τσιπρα στην Τουρκία, μετά από την …κατάρριψη των μηνυμάτων του για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και μετά από την επίσκεψη του αμερικανού ΥΠΕΞ Τζον Κέρι σε Λευκωσία-Αθήνα.

Τα…καλύτερα έρχονται.

a-599_01-1

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης