Υποστηριξε το militaire
Breaking News
15/11/2017 | 00:01 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αρχίζουν σήμερα, μέχρι και την Παρασκευή στην Αθήνα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, για αύριο και την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος.

Το ίδιο θα ισχύσει και την Παρασκευή, κατά την ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ωστόσο, παρακαλούνται οι οδηγοί, από την Τετάρτη 15-11-2017 έως και την Παρασκευή 17-11-2017, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης