Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
27/07/2017 | 14:36
Militaire News

Ποιος ήταν ο αεροπόρος που σκοτώθηκε στη Λάρισα με το αεροσκάφος της Αερολέσχης

Ποιος ήταν ο αεροπόρος που σκοτώθηκε στη Λάρισα με το αεροσκάφος της Αερολέσχης

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 34χρονο επισμηναγό Νίκο Γρηγορίου και στη σύντροφό του. Ο ίδιος βρισκόταν σε άδεια από την 120 ΠΕΑ της Καλαμάτας κι έκανε τη μοιραία πτήση με το αεροσκάφος της αερολέσχης. Η σύντροφός του εργάζεται στο ΓΝΑ όπου κι έμαθε τη τραγική είδηση.

Όπως γράφει το thepressroom.gr η Λάρισα πενθεί για τους άντρες που χάθηκαν τόσο ξαφνικά και άδικα, καθώς ο 34χρονος επισμηναγός Νίκος Γρηγορίου και ο φίλος του 43χρονος Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στην Λάρισα πέταξαν για τελευταία φορά στον ουρανό.

Μέλη της αερολέσχης Λάρισας πετούσαν και οι δυο με υπερελαφρά αεροσκάφη TL-20, ενώ δεν έλειπε σε κανέναν από τους δυο η εμπειρία, με τον επισμηναγό να είναι εκπαιδευτής και ο επιχειρηματίας είχε πάνω από 100 ώρες πτήσης. Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Μετατέθηκε φέτος το καλοκαίρι στην 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα όταν και έκλεισε η Μοίρα που υπηρετούσε, για να λάβει στη συνέχεια άδεια. Μια άδεια που έμελλε να μην τελειώσει ποτέ καθώς η τύχη είχε άλλη γνώμη για τον άτυχο επισμηναγό.

Τραγική φιγούρα η σύντροφος της ζωής του, που έμαθε για τον άδικο χαμό του νεαρού πιλότου στο 251 ΓΝΑ που εργάζεται, όταν και τέθηκαν σε επιφυλακή για να υποδεχθούν πιθανό τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης